Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 416)

plakát

Uteč (2017) 

Don't Believe The Hype

plakát

La La Land (2016) 

Tohle mi budou pouštět v pekle spolu s The Artist.Jedna hvězda za ten nádherný nápis na konci The End.

plakát

Transcendence (2014) 

Nepřišlo mi to nějak úplně debilácké a Deppovi s Hall to spolu podle mě i celkem klapalo a (jejich) finále se mi až líbilo,ale fakt je to taková lemra,že když sem to ted' hledal,málem sem místo Transcendence začal psát Lullaby.

plakát

Divergence (2014) 

Čili pět frakcí:fašoun v kvádru,parkourista,vitírání prdelí somrákům a ...a... no hele ještě dvě.Rozmr...teda divergentní sem z toho tak že bych si nevybral.Ale na to je tu Bella Everdeen aby se svým (kupodivu jedním) milým spasila tuhle stupidní teplárnu.Jako dejme tomu,že to někdo napsal,ale proč je to proboha živého úspěšné?!A jen tak dál Jai,jen tak dál.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

No tak to fakt ne,hele(tó víte,že se vám to všem líbilo na 4 a na 5).

plakát

Sabotáž (2014) 

Tady Ayer uklouzl v kaluži krve snad ve všem v čem mohl.Tak ještě někde možná do dvacáté minuty to vypadá,že Arnie konečně trefil hřebík na hlavičku.Ale pak to příjde!Samoúčelné až hanba,scénář překombinovaný do úplné debility a naprosto strašná postava a herectví Olivie Williams.Ne že by na tom ostatní byli nějak líp,ale to už i papírově,takže v pohodě...Stejně mě to bavilo:).

plakát

Ďáblův uzel (2013) 

Ještěže v tom hrajou nějaké ty známé ksichty,páč sem se na to skoro vybodnul a to by byla škoda (pokud už o tom člověk neslyšel).Ono už to totiž i z traileru vypadá natočené jako Tak jde čas nebo nějaký takový šit.Režie je tak trapná,že to dýchá na záda Liebsmanovi.Jinak ale zajímavý příběh jak jde dostat šmitec za to,že nosíte černé hadry a kreslíte si lebky po sešitech.Ono proti gustu....

plakát

Need for Speed (2014) 

Tak Aaron už zase potřebuje nějakej spíd (ne že bych viděl jediný díl BB).Tohle tak jiného režiséra a obsazení.Na NFS bych si u toho skoro nevzpomněl,ale to je celkem fuk.Nejhorší je na tom asi Keaton ve své nejdebilnější a nejotravnější roli.Ale jinak to nebolí.