Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (130)

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Má to vtip i šmrnc, ale chvílema jsem ztrácel koncentraci a v ději jsem pak trochu zabloudil. Nemůžu však s určitostí říct, jestli má nepozornost byla až tak způsobená dějem. Každopádně se na to někdy v budoucnosti rád podívám znovu.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Webb si asi vzal inspiraci z reklamního sloganu Staropramenu : "Kdy si naposledy udělal něco jinak?". A udělal moc dobře, protože v době kdy vzniká jedna "romantická komedie" nabitá hvězdami za druhou, se podobné filmečky vyjímají jak růže mezi trním. A i proto se nebojím dát nejvyšší hodnocení.

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Tak podobné s The Wire a přitom tak rozdílné. Opět dsný pohled do policejního světa. Ale narozdíl od prvně jmenovaného s mnohem dynamičtější pojetím. L.A. není jen město snů pro bohaté a úžasné, ale hlavně obrovské smetiště, které nikdy nebude uklizeno.

plakát

Avatar (2009) 

Byl jsem bezmála 3 hodiny v rauši a teď mě čeká tvrdé vystřízlivění a absťák.

plakát

Náhradníci (2009) 

Spíš než nad zápletkou, jsem celou dobu přemýšlel nad spoustou chyb, nedokonalostí a nelogičností ve scénáři. A to asi není moc dobrá vizitka pro film.

plakát

Vyletět z hnízda (2008) 

Občas vystačí mít na place pár kvalitních herců a i z komorního tragikomického dramatu je rázem něco víc než jen další přírůstek do početného stáda. Foster dokazuje vysoký potenciál, Goodwinn zas že má na víc než jen romantické komedie a Matthew hold ví v čem je jeho síla.

plakát

The Ron Clark Story (2006) (TV film) 

Matthew pomalu ale jistě vystrkuje hlavu ze škatulky komediantů. A jde mu to náramně. Z vcelku "obyčejného" příběhu Rona Clarka dělá něco víc než jen TV film podle skutečné události. Já být Ronem tak vrním blahem, že si mě střihl právě Matt. Hodnotit film celkově mi přijde jako nosit vodu do mlýna, beztak si myslím, že většina lidí si to pustí hlavně kvůli Perrymu a kdo tak učiní zklamaný nebude.

plakát

Studio 60 (2006) (seriál) 

Seriál pro skutečné fajnšmejkry. Seriál z těch, kterých je po hříchu málo. Seriál, kterému vládne Matthew Perry.