Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Muž z Acapulca

Muž z Acapulca (1973)

Ani nemusíte umět francouzsky, aby jste pochopili co znamená Le Magnifique. A přesně tohle slovo vystihuje film nejlíp. LE MAGNIFIQUE!

Zvíře

Zvíře (1977)

Belmondo jako drsnej kaskadér Mike a hlavně jako teplá filmová hvězda Bruno nemá chybu...Kdybych byl chlap co sem bejval, přeskočil bych zeď a znásilnil jí jako v Carpentras.

Butch Cassidy a Sundance Kid

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969)

Pro mě nejlepší western všech dob. Spousta nezapomenutelných scén, výborná hudba, ale hlavně skvělý Newman. Pokaždý, když slyším písničku Raindrops Keep Falling On My Head, vzpomenu si na Paula na kole.

Podraz

Podraz (1973)

Tomu se nedá nic vytknout. Redford-Newman znovu v akci a opět nezapomenutelná filmová klasika, která pohladí na duši. Nikdy bych se nedokázal rozhodnout, jestli je lepší Podraz nebo BC a SK.

Vesničko má středisková

Vesničko má středisková (1985)

Srdeční záležitost. Viděl sem to snad už 30x, mám jí na DVD a stejně pokaždé, když Vesničku dávají v televizi tak se na ní s radostí a chutí podívám.

Kmotr

Kmotr (1972)

Kdo by nechtěl žít v týhle době a být členem mafiánské rodiny. Měl jsem to štěstí, že jsem nejdřív přečetl knihu a až po ní si film pustil. O to větší je to zážitek.

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Závěr filmu ve skalách, ještě podbarvený neskutečně podmanivou hudbou, mě naprosto odrovnal. Skvělý Daniel Day-Lewis a taky Wes Studi v roli dokonale slizounského záporáka.

Profesionál

Profesionál (1981)

Na konci sem si říkal utíkej Jossi utíkej. Ale on ne, s klidem a se vztyčenou hlavou kráčí smrti vstříc. To je hold Belmondo, postrach francouzské tajné služby, která ho obětuje a předhodí lvům. To se ovšem nevyplácí.

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Je vidět, že všichni ti slavní herci, ať už v hlavních nebo jen vedlejších rolích, si natáčení náramně užívali, zvlášť pak De Niro a na svůj věk stále krásná a okouzlující Michelle ( teda než začne trochu kouzlit ). Díky tomu vznikla převelice příjemná fantasy pohádka pro dospělé co v sobě mají duši dítěte, ke které se vždycky budu rád vracet.

Frajer Luke

Frajer Luke (1967)

Jak vypadal Luke před tím než ho dostali? Měl zavřený nebo otevřený oči?...Usmíval se, usmíval se až do konce....Paul byl hold rozenej frajer...Už nějakou dobu trénuju před zrcadlem ten jeho lišáckej usměv, ale asi mi to kazí ta dirka mezi zubama, jinak to neni možný.