Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (54)

plakát

Film o filmu: Výlet (2002) (TV film) odpad!

Se divím, že na toto měla v prasátku ještě produkce zbylé drobné. Aby natočila film o tom jak se tento propadák vlastně natáčel. Možná tím chtěli prezentovat utrpení, kterým si museli protagonisté projít. Ale neeee, takhle to určitě myšlené nebylo. Chtěli ukázat, že Alice Nellis dokáže s vysokým rozpočtem natočit film, a k tomu ještě film o filmu, něco když v Lidlu mají ty XXL týdny. Beztak k tomu ještě zcela zdarma dodá námět na další trhák duševního zdraví populace.

plakát

Zlomyslný apríl (2008) 

Za ujetou Desiree dávám 3, jinak by to byl odpad. Námět nebyl špatný, ale ono to zdaleka není jenom o námětu. Herecké výkony takový horší průměr, což je vlastně u filmů tohoto kalibru úspěch. Ještě bych dal půl hvězdy za závěrečnou scénu s Desiree a kvérem, to bylo vskutku nečekané.

plakát

DNA - Stvoření netvora (1997) odpad!

Spojovat dohromady Jurský Park, Predátora a Vetřelce není dobrý nápad. Navíc je toto dílo neuvěřitelně zdlouhavé. A když už jsou scény ve filmu originální (ne opajcované z výše jmenovaných filmů) tak jsou zase nudné. Čili buď vás film prudí ukradenými scénami nebo k smrti nudí.

plakát

Blade Runner (1982) 

Tento film byl pro mne jedním velkým zklamáním. Sice celý film pršelo a všichni jezdili ve zvláštních krabicích, včetně Harrisona Forda, ale to zřejmě nestačí. Prostě dvou hodinová vleklá nuda, kde pořád čekáte že se už konečně něco začne dít a ono pořád nic. Ridley Scott trochu zklamal.

plakát

Neklid (2011) 

Ten film je těžký, jako když se přejíte na pohřební hostině bramborákama. Jediné co si zaslouží ocenění jest fakt, že zde Mia Wasikowska předvedla že umí hrát. Ano zní to neuvěřitelně, ale po debaklu Alenky, kde nepředvedla nic, tak tady je vidět že nějaké vlohy v té rodině jsou. Bohužel však celkově je ten film hrozný. Tvůrci vůbec nemají úctu k mrtvým. Některé věci by měly zůstat nedotknutelné. Maskovat to melancholickými pasážemi se jim nepovedlo. Takže pokud nejste sadisti nebo EMO, tak se na to snad ani nedívejte.

plakát

Rváčův deník (1995) 

Místy naturalistické drama o klukovi, který neví co vlastně v životě chce. Tak chlastá, fetuje a snaží se nalézt útěk v sepisování svých pamětí. Když to nakonec vypadá, že se vydá na věčnost, stane se zázrak. No viděl jsem už kvalitnější a podstatně dekadentnější filmy, zabývající se touto tématikou. Na druhou stranu i mnohem horší. Takže lepší průměr.

plakát

Vítejte v KLDR! (2008) 

Zajímavý námět pro dokumentární film. Z hlediska zpracování je sice vidět že tvůrci měli omezené možnosti, nicméně možná i díky tomuto faktu má tento film svou unikátní pochmurnou atmosféru. Drsné jsou uzávěrky chodníků kolem turistů policejními příslušníky KLDR, nebo na hotelu polepené podlahy stránkami ze školních sešitů. Dále např. apokalypticky prázdná deseti-proudová silnice. Doporučuji všem, je to trochu jiný cestopisný dokument, než na které jsme zvyklí. Toto je dáno samozřejmě vlastní destinací.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Nejdřív jsem chtěl dát * alespoň za muziku, ale to fakt nejde. Jestli to tak v 80. letech opravdu bylo (což naštěstí nebylo), tak bych rockovou hudbu přestal poslouchat. Jak by řekl Zděnek Pohlreich: CO TO K**VA DO PRDE** JE???

plakát

Město andělů (1998) odpad!

Tady není co řešit, čistokrevný odpad. Jenom škoda že nejde dát double odpad. Toto ani není film, toto je rozmázlý exkrement od psa na výloze videopůjčovny.

plakát

Megažralok versus crocosaurus (2010) odpad!

Tak zde není co řešit, tady jsem ten odpad dal s naprosto klidným svědomím. Jo a pro fanoušky prvního dílu, žraloka trošku borci z Asylumu potunili a teď už dokáže vyskočit z moře a rozkousnout stíhací letoun (v jedničce to bylo dopravní letadlo). Bohužel zde chybí ta dekadentní stupidnost jako v jedničce. Tohle je prostě jen nekonečná nuda.

Ovládací panel
11 bodů