Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (62)

Barman vás nenávidí

Barman vás nenávidí (2009) (seriál)

Lidé tráví v barech spoustu času. Přemýšleli jste někdy, jak vás vvnímá barman? V sérii krátkých skečů se uvidíte z pohledu osoby z druhé strany barového pultu.

Memoirs of a Scanner

Memoirs of a Scanner (2009)

Krátký snímek vám představí jeden den v životě kancelářské kopírky, natočený trochu netradičním způsobem.

Internetový příběh

Internetový příběh (2010)

V roce 2005 někdo, vystupující pod přezdívkou Al1, zprovoznil stránky, na kterých tvrdil, že někde v Británii zakopal 9000 liber. Většina lidí tomu nevěnovala pozornost, až na jednoho, který se rozhodl záhadu vyřešit a který možná nenajde přesně to, co očekával.

T is for Thread

T is for Thread (2011)

Žena po plastické operaci obličeje se češe před zrcadlem, zatímco se její manžel dobývá k ní do pokoje. Po malé nehodě si uvědomí, že si měla dávat větší pozor na stehy.

T is for Tidy

T is for Tidy (2011)

Matka někdy ztratí nervy, když jí synek pošlape její právě vyluxovaný koberec.

T is for Time

T is for Time (2011)

Muž je v den svých 40. narozenin přivázaný za ruku ke sloupu v opuštěném skladu. Za řinčivého zvuku se k němu blíží tlouštík se sekerou, který pro něj přichystal neobvyklou oslavu.

T is for Truck

T is for Truck (2011)

Malý chlapec si ze všeho nejvíce přeje ke svým narozeninám dostat požární auto. Zavře oči a jeho sen se mu vyplní, avšak trochu jinak, než by čekal...

T is for Tantrum

T is for Tantrum (2011)

Mladý pár si přinese domů svého prvorozeného syna. Noc na to si matka všimne záhadné postavy před domem a události nabírají děsivý spád...

T is for Tatas

T is for Tatas (2011)

Mladá žena zoufale touží po zvětšení prsou. Najde si tedy levného chirurga, avšak netuší, odkud její implantáty získal a co se s ní ve finále stane.

T is for Tranny

T is for Tranny (2011)

Muž, transvestita, je na podzemním parkovišti zmlácen cizincem jen pro to, co dělá a jak vypadá. Když se však násilník probere u své oběti doma, přivázaný k posteli, dojde mu, že udělal velkou chybu.

T is for Tacos

T is for Tacos (2011)

Tacos, jídlo ideální k posezení s přáteli. Křupavá tortilla, čerstvá zelenina a osmažené masíčko. Ale máme jen lidské...

Hračky Jamese Maye

Hračky Jamese Maye (2009) (seriál)

James May z populárního britského pořadu Top Gear přichází na vaše obrazovky s vlastním dokumentárním seriálem James May’s Toy Stories. Cílem šestidílného dokumentu je představit divákům populární hračky minulosti a současnosti a použít je v reálném světě, v reálných rozměrech. V každé epizodě se také samozřejmě dozvíme mnoho zajímavostí a informací z historie hraček. V první epizodě James zbuduje reálný plastový model letadla Spitfire z druhé světové války. V druhé epizodě nechá vymodelovat celou zahradu za pomoci dětské modelíny jako exponát na Chelsea Flower Show. V třetí epizodě s názvem Meccano postaví pěší most ze stejnojmenné stavebnice přes kanál v Liverpoolu. Ve čtvrtém dílu Scaletricx zbuduje Brooklandský závodní okruh v plné délce za použití dětské autodráhy. V předposlední epizodě Lego nechá James postavit obyvatelný dům ve skutečné velikosti. V posledním dílu se vyžijí všichni vyznavači vláčků. James zbuduje trať dlouhou 16km po které se projedou vláčky v klasickém rozměru 1:76,2.

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu.

Skejtistán

Skejtistán (2010)

Stylový film natočený na 16mm kameru o dvou mladých chlapcích, kteří žijí a skateboardují v tak nehostinném městě jako je Kábul. Projekt Skateistan je první vzdělávací skateboardová škola v Afghánistánu. V zemi zmítané válkou a chudobou představuje Skateistan oázu pro děti, které se zde mohou vzdělávat a budovat kulturně sociální vztahy, což Afghánistán nezbytně potřebuje pro budoucí stabilitu. Skateistan vytváří první paprsky světla v zemi zahalené temnotou a smutkem.

Tik ťak

Tik ťak (2011) (studentský film)

Co kdyby jste najednou zjistili, že vám zbývá asi 5 minut života? Sledujme poslední minuty mladého studenta, během kterých se snaží dohnat vše, co za svůj dosavadní život nestihl, a to opačně od posledního okamžiku až do chvíle, kdy se tento fakt dozvěděl.

Wrecked

Wrecked (2010)

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu.

Lovec trolů

Lovec trolů (2010)

Trojice filmařů z univerzity se vydává po stopách podivného pytláka medvědů. Během svého pátrání narazí na podezřelého muže. Podaří se jim s ním navázat bližší kontakt a během společné výpravy se na vlastní kůži přesvědčí, že norské pohádky o obrovských zlých trolech nejsou tak úplně vymyšlené. Pytlák je totiž ve skutečnosti lovec trolů najatý tajnou vládní organizací. Něco děsivého z norských lesů se totiž vymklo kontrole.

Přežila jsem pochod smrti

Přežila jsem pochod smrti (1995)

Ve spolupráci s Americkým muzeem holocaustu nastiňuje tento dokument hrůzostrašný příběh Gerdy Waissmann Kleinové a její cesty z pekla koncentračních táborů. Gerda přežila i 560 kilometrů dlouhý pochod smrti, kdy Němci utíkali před spojeneckými vojsky. Dozvídáme se tak vše o jejím životě před i po válce.

Jimmova továrna na jídlo

Jimmova továrna na jídlo (2009) (seriál)

K snídani si namažete chleba s máslem a uvaříte instantní kávu. K obědu hamburger, hranolky a tatarku a pro čerstvý dech i mátovou žvýkačku, ale věděli jste, jak se tyto věci dělají? Pokud si myslíte, že vyrobit třeba coca-colu je hračka, jste na velkém omylu. Jimmy Doherty proměnil svou stodolu na jednu velkou kuchařskou laboratoř a provede vás složitými postupy při výrobě běžného jídla, které kupujeme v supermarketech tak, aby je bylo možné připravit i v domácích podmínkách.

Story of Healing, A

Story of Healing, A (1997)

V lednu roku 1997 se lékařský tým 5 sester, 4 anesteziologů a 3 plastických chirurgů ze Spojených Států vydavá do Vietnamu na dobrovolnou misi. Během svého pobytu odoperují 110 místních dětí s vrozenými, tělesnými vadami. Zároveň komentují na kameru průběhy různých operací, ale také to, co pro ně tato mise znamená. Diváci jsou svědkem záchrany dětí a jejich rodin v okolí delty řeky Mekong.

Reklama