Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (572)

plakát

Můj přítel Monk - Pan Monk jde opět domů (2005) (epizoda) 

Jeden z iniciačních dilů, viděl jsem ho snad 5x, protože nikdy neodolám, když ho opakují: kdybych měl někomu pustit jen jeden díl, vybral bych přesně tenhle. Obsahuje totiž všechno, co dělá Monka Monkem nejen z pohledu seriálu, ale i samotné postavy.

plakát

Rodina nindžů - Stopa (2024) (epizoda) 

Zatím pecka projekt: v lehké nadsázce, ironicky, ale přitom emotivně i s jistou filmařskou bravurou zpracovaná modernizace ninja mytologie.

plakát

Bratři Sunovi - Gymkata (2024) (epizoda) 

Předčasnej vrchol celý série, kterej v sobě má úplně všechno a jestě o něco navíc.

plakát

Ambulance (2022) 

Osobně tu cítím silný vibes Johna Woo v jeho nejlepšìch dobách. Čistá kinetická rozkoš, dějově a na(d) poměry Michaela Baye i emocionálně vybičovaná do krajností, i když tentokrát jsou ty extrémy v chování postav, zvratech a úhlech kamery nějakým zázrakem ideálnè vybalancovaný.

plakát

1670 (2023) (seriál) 

Těsně před Vánoci ožil ve vší kráse duch Černé zmije.

plakát

Vláda (2010) (seriál) 

Takovej civilnejsi, zato komplexnejsi a mozna i zabavnejsi Dum z karet, skoda jen, ze si nejakej ten dil nestrihnul treba Lars von Trier... Danove proste umi.

plakát

Ve při - Zdroj falešných iluzí (2023) (epizoda) 

Jestli ještě pořád váháte naskočit na hype okolo seriálu Ve při,  potom to zkuste už jen kvůli tomuhle předposlednímu dílu. Jedna z nejvtipnějších epizod ever v dějinách Netflixu. Celá série jinak slouží jako dokonalá demonstrace butterfly efektu, kdy banální šarvátka mezi dvěma řidiči na začátku spustí postupně kalamitu biblickejch rozměrů. A přesně v 9. dílu tahle kalamita naplno propukne. Havní poučení? Chovejte se k lidem okolo co možná nejvíc slušně, nikdy nevíte,  čím si zrovna prochází a co všechno může jeden prostředníček rozpoutat ...