Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Moulin Rouge- co dodat celý film mi běhal mráz po zádech a když už skončil byla jsem přilepená na sedadle a chtěla jsem to vidět znovu znovu. Nejen že bych si moc ráda střihla roli Satine- ovšem v mém provedení by film ztratil na kvalitě, ale ještě jednou bych chtěla zažít ten neuvěřitelný zážitek, který mi tento film poskytl, od počáteční scény kdy se na plátně objevil ten šílený dirigent až po konečnou scénu umírající Satine. Abych ukončila své dlouhé kecy prostě mně tento film dostal a dostává mně pokaždém jeho zření.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

O tomto filmu jsem nic nevěděla, a na doporučení mýho brášky jsem na něj koukla a byla jsem mile překvapená, je to skvělý film chvílemi jsem řvala smíchy,chvílemi jsem řvala při srdceryvných scénách, prostě paráda- díky brašule :-))

Od soumraku do úsvitu

Od soumraku do úsvitu (1996)

Tady v tomdle filmu je perla za perlou, Quentin je tam úžasný a věta položená Cloonákem :' Dont sey pip!!" mě dostala

Kabaret

Kabaret (1972)

Skvělá atmoška filmu,skvělí herci,skvělí film.

Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové (2001)

Vobou dílech miluju Renéé, Hughe a Colina tento film mi při každém zhlédnutí přivádí záchvaty smíchu. Prostě tento film můžu kdykoliv

Kristian

Kristian (1939)

Zavřete oči odcházím je klasika,při které se mi dodnes tají dech, prostě Oldřich joo ten to uměl..

Světáci

Světáci (1969)

V tomto filmu trojice zedníků i lehkých dam je úžasná a všichni tam excelují, nad jejich hereckým umem moho jen plácat rukama.

Lars a jeho vážná známost

Lars a jeho vážná známost (2007)

Tento film byl pro mně příjemné překvapení , je to jeden s těch filmů o kterém jsem vůbec nic netušila. Ryan Gosling se mi moc líbil v roli Larse i vedlejší role byli dobré. Zaujal mně na povrch bizardní příběh ke kterému by jistě spoustu né moc bystrých hlav mnělo plno ¨vtipných¨ komentářů. Podle mého názoru to byl velmi citlivě natočený kousek a velmi zdařilý kousek.

Dáma na kolejích

Dáma na kolejích (1966)

Tady to Jiřka válí, hudební scény v tomto štyčku prostě žeru, miluju atmošku tohoto filmu.