Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Rocky (1976) 

Rocky je jeden z mých nejoblíbenějších hlavních hrdinů vůbec spolu s prvním Rambem. Sice nevím jak to Stallone dělá ale i přes to, že tam je hlavně kvůli svým svalům tak mě to jak dřevnatě hraje zaujme. Navíc výborný soundtrack společně s suprovou atmosférou města dodává filmu skvělý náboj. Konec který je na tento druh filmu pojat bez zbytečných sentimentalit. Prostě jasných 5*.

plakát

Hooligans (2005) 

Na tento film jsem se vcelku těšil a splnil to co jsem od něj očekával, jednoduchá struktura s uhádnutelným závěrem. To co mě však sklamalo je dabing. Jelikož se film vyděl pouze s dabingem který mi vůbec neseděl tak 3 hvězdičky se mi zdá tak akorát. Možná po shlídnutí v originálu přidám 1*

plakát

Jste to, co jíte (2006) (pořad) odpad!

Dívat se na nechutný, přežírající se, upocený, nateklý "selátka" který se tam přihlásej stejně jenom kvůli penězům když stejně Žrát nepřestanou a ještě všem ukazujou 100 let starou tlačenku kterou maj schovanou za postelí se slovy že to je biomaso a tudíž je to dietní ? Díky. nechci.

plakát

Majestic (2001) 

Jim Carrey znovu předvádí jak široký má žánrový rozsah. Hraje skvěle. Výborně stvárněná idilka malého města. Pohodový film.

plakát

Miami Vice (2006) 

Opravdu výtečná krimi. Oba policajti v hlavních rolích jsou velmi dobře zahraní, narkobaron má to správné charizma a není jenom prostě "ten zlej". Nejvíce se mi líbyly akční scény které jsou provedeny velmi realisticky.

plakát

Absolvent (1967) 

Taková trochu "pohádka" která vás vtáhne do děje jelikož budete stát za Benem který je neštěstnej ze světa a lidí který se kolem něj a hlavně kolem jeho rodiny točí. Film ukazuje na to že to co jeden může považovat za štěstí nemusí být pro každého. A Scéna ve které paní Robinsonová poprvé svádí Bena je jedna z vůbec mých nejoblíbenějších. + nesmím zapomenout na super soundtrack.

plakát

Zeitgeist: The Movie (2007) 

Velmi zajímavý a výborně zpracovaný film. Záměrně píši film a ne dokument jelikož na dokument je zde uvedeno až příliš nepodložených informací. Fakt ale je, že tvůrci tohoto díla vskutku předpověděli finanční krizi se kterou v době vzniku nikdo nemohl počítat.

plakát

Lenssen & spol. (2003) (seriál) odpad!

Nejtrapnější umělej knír + nejtrapnější paruka + kreténské scénáře = tato kardinální megasračka

plakát

Diplomová práce (1996) 

Nechápu jak tento film mohl dostat takové ohodnocení. Naprosto dementní, ano dementní chování hlavní hrdinky, která je tak neuvěřitelně tupá že to snad ani neni možný. Opravdu se mi nikdy jindy nestalo že bych přál hlavní hrdince aby jí zloduch sejmul co nejvíc brutálním, krvavím a bolestivím způsobem za její idiotské chování . Jediné co mě přinutilo dát alespoň 1* je námět snuffů kterých si tu stejně moc neužijeme a svím způsobem taky "Endžíla" která suveréně drží první místo v mé hitparádě nejtupějších hlavních postav.

plakát

Freddyho úlet (2001) 

Tento film ve mě vzbuzuje naprostý odpor. Jestli budu mít někdy tu smůlu a budu se na to muset koukat znova, vemu si raději kinedril proti zvracení. První shlédnutí jsem absolvoval s otevřenou pusou a podivem nad tím jak tohle může někomu přijít k srandě. Sám mám rád černý humor. Upřímně se směju i u těch nejdrsnějších vtípků české sody, dokonce i u ZNK jsem se svím způsobem bavil, ale tohle je totálně odpudivý. Hlava mi nebere jak mohly ukecat Drew Barrymore aby si v tomhle braku zahrála. 1* za to že mě přesvědčil že filmům s Tomem Greenem se mám obrovským obloukem vyhnout.