Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů a zároveň můj nejoblíbenějsí. 7 nominací a žádný oscar je trochu škoda. Přitom je to mnohem lepší ne Forest. " Bažanteee, bažantíčku, bažanteeee!" Tolik skvělých hlášek. Tak nadupaný film ve všech ohledech, nadlidský výkon od Darabonta. Herecké výkony netřeba zmiňovat.

Sedm

Sedm (1995)

Nejlepší krimi (eště s Usual Suspects) s úplně nejlepším hereckým obsazením.

Obvyklí podezřelí

Obvyklí podezřelí (1995)

Když jsem to viděl poprvé tak jsem přemýšlel jestli dám 3* nebo 4*, ale po tak geniálním konci to bylo jasných 5*. Každým dalším shlédnutím se mi to líbí víc a víc, prostě je to celý na 5* a Kevin Spacey jako vždy exceluje:D

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Od Christophera Nolana se mi to líbilo nejvíc. Už proto, že mám rád mysteriozní filmy. Na první pohled se zdá, že je to o kouzlech ale ono ani ne. Od Dokonalýho triku sem nic neočekával, ale dostalo se mi všeho --- Christian Bale, Michael Caine, Scarlett Johannson....už tam chyběl jen Morgan Freeman jako kumpán Christiana Balea, ale to by bylo moc podobný Batmanovi.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Hmmmm....Fincher zase jednou ukázal, že je nejlepší. Brad Pitt jako vždy nezklamal a blesky byly epický. "Have I ever tell you I've been struck by lightning seven times?"

Gauneři

Gauneři (1992)

Podle mě nejlepší film od Tarantina a Steve Buscemi celej film strašně válí. Gauneři jsou prostě imba.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Po druhém shlédnutí jsem nemohl jinak než dát 5*. Skvěle natočené, hudba výborná a příběh to všechno podtrhává. Jeden z těch filmů, na které se mohu dívat stále dokola a neomrzí mě. Myšlenka filmu je opravdu geniální, což není plus filmu, ale komiksu.