Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Odstřelovač (1993) 

Sakra ty dialogy se nedali poslouchat, scénarista si asi pro tenhle film vzal nechtěný volno. Na druhou stranu tu jsou pěkné záběry na letící kulky a nádherná příroda Panamy. Jasně bečkový film, ale koukat se na to po většinu času dalo. :)

plakát

Hry s časem (2008) (seriál) 

naprosto fascinující a dokonalé zábavné dílko

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

těžký to film na sledování natož pak na hodnocení....skvěle napsaný postavy, ponurá a opravdu dusná atmosferá, ale zase na druhou stranu příliš pomalé tempo kdy se scény při kterých jen tiše zíráte s otevřenou pusou střídají s těmi k uzoufání nudnými. To byl asi největší zápor filmu....jak sem ale řikal, snímek jsem nepochopil hned napoprvý proto kouknu někdy kouknu ještě jednou :)

plakát

Úsměvy (1997) (pořad) 

Příjemný televizní pořad na který se dá koukat aniž bych měl nějaké pochybnosti, že ztrácím čas :) díly kde byli představováni staří herci ze staré školy mám asi nejraději.

plakát

Ong-bak (2003) 

U filmů, který se točí okolo mlácení (hlavně) holými pěstmi a všemi možnými údy není třeba hledat příběh a u tohoto snímku sem ho opravdu nenašel, ale ty bojový scény mě naprosto dostávali...každá minuta kdy se bojuje nenudí a to z jediného důvodu - v jiných filmech to prostě nenajdete, originalita každýho úderu je prostě famózní a vyzařuje s kždého chvatu Tony Jaa. Smekám před ním a hodnotím právem pět..

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

za snahu o seriozní pořad o hraní na pc a konzolích.....a to se cení :)