Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Kolja

Kolja (1996)

Sakriš, já mám ale zásadní díry v české kinematografii. A stydím se za to! Jak mi mohlo takové dílko unikat až do mých 21 let. Možná je to ale dobře, teď jsem si ho vychutnal v plné parádě, nejspíš i mnohem silněji, než kdybych to viděl třeba před pěti roky. Je to podle mě další z filmů, kterých si člověk cení tím vím, čím je starší.

Keurosing

Keurosing (2008)

i když jsou v tom filmu místy až kýčovitý scény, který atmosféru spíše ruší (to by ale nebyla jižní korea, aby tam nebyl ten všudypřítomný kýč), musím říct, že je to dost realisticky natočený a divák není ničeho ušetřen. je to asi jeden z mých nejsilnějších filmových zážitků a jediný pozitivum, co se dá v tutom filmu najít, je, že si aspoň pořádně pročitíte slzný kanálky ;)

Marťan

Marťan (2015)

Konečně po dlouhé době film, který stálo za to, podívat se na něj do kina. A možná, že ještě zopakuji :) Film je sice sci-fi, ale vše vypadá naprosto realisticky a opodstatněně - žádné supermoderní a lidstvu dosud neznámé technologie atp., místo toho je použita prostě dobrá logika (a velká dávka vědeckých znalostí). Mimochodem, ze svých zdrojů jsem zjistil, že je film opravdu věrný své knižní předloze, což je pro mě velké plus. Kdyby bylo možno hodnotit šesti hvězdičkami, tento film by si je zasloužil.