Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (53)

plakát

Velký útěk (1963) 

Parádní podívaná. Řekl bych že pro mě velmi charakterní herci s kterýma jsem doslova plánoval útěk od samého začátku. Stejně jako jsem měl nervy na pochodu při každým nebezpečí i smích se dal na pochod při plno scénách. :-D úžasný smysl pro humor podaný takovým zvláštním způsobem za zvláštních okolností. :) rozhodně parádní film. :)

plakát

Rollerball (2002) odpad!

Jistě bezpochyby blbost, příběhová hloupost, kvalitou nezajímavý snímek. Nevydařený remake už o tak dost pochybným příběhu. Určitě by šlo zpracovat mnohem líp a věřím že jednou se povede remake.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Skvělý akční sci-fi. Krásná musika určitě udělala svoje. Christian Bale zahrál parádně Connra, i když jsem spíš čekal nějakého šílence, který bude pobíhat a pomocí hračiček a vychytávek sundavat terminátory jak na běžícím pásu. Než Chucka Norrise ( muže s absolutně kamenou tváří ) To bohužel spíš bylo vepsáno do osobnosti jeho otce. :) či syna? Parádní snímek, ukazující válku strojů proti lidem. Mohl bych se koukat celý hodiny.

plakát

Gauneři (1992) 

Tarantino prostě zklamat nemůže. :) Jedna místnost a úžasné dialogy. To vše stačilo. Klasika stylu: "Fuck"

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Tak rovnou na začátek - knížka je hezčí. :) I přesto se mi tenhle film líbil a mé díky zamíří hlavně k panům jako je Hans Zimmer a Ron Howard. I když škoda že se nedržel víc tématiky podle knížky. Zrovna ty nejpodstatnější a nejsilnější zážitky viděl jinak...

plakát

REC (2007) 

První film, který si troufám nazvat "HOROREM"! Fakt masakr. :)

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Wolverine film na který jsem se tak těšil a nejspíš proto jsem byl v takové míře zklamán. Nádherný začátek, ale popravdě jsem čekal že se to trošku víc rozvine než se dostanou do současnosti na můj vkus až moc rychlý spád na začátku. A scény, kdy Hugh Jackman si pohrává s drápy jsem se nabažil dost v prvních dílech, takže mohli trošku ubrat a věnovat se jiným. Ať už to měl být třeba Gambit. :) na toho bych se mohl dívat pořád. Ale samozřejmně je na místě i chvála, ať už za pár zajímavých monologů, vtipných scén, krásné hudby, nebo hereckého výkonu.

plakát

Arthur a Minimojové (2006) 

Příjemná pohádka na odreagování se zajímavým tématem a zároveň ještě roztomilá. Okouzlila, fascinovala a přivodila dobrou náladu a úsměv na tváři. Rád jsem se podíval na další práci Luca. I když pohádku bych od něj opravdu nečekal. Ale vypořádal se s tím skvěle a proto vzniklo tohle dílo.

plakát

96 hodin (2008) 

Liam Neeson? :) Jsem velmi rád že se znovu objevil na plátně, protože předvedl úžasný výkon. Ať už byli v tomto snímku monology, či dialogy pro Liama padli dokonale. Zůstával jsem pouze v úžasu jak dokázalo to být akční a zároveň procítěný. Pierre Morel odvedl velký kus práce stejně jako u Okrsku 13. Určitě získali oba dva u mě pozornost a budu si je víc hlídat.