Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Mysteriózní

Recenze (137)

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Tohle bylo velice nepovedené. Špatně napsané dialogy, dementní zápletka. Jedna hvězda navíc je za sexy Gemmu Arterton.

plakát

Svět podle Putina (2017) (seriál) 

Zatím po shlédnutí dvou dílů s hodnocením počkám předběžně to ale nevidím na víc jak jednu hvězdu. Nepovažuji Putina (jinak dost těžkého narcise) za nového Hitlera s některými jeho názory se dá i souhlasit (otázkou zůstavá zda se ale nejedná o stylizaci s cílem udělat si P.R u televizního publika v USA a obecně na Západě je to nejednoznačná osobnost z historických postav se mu asi nejvíc blíží generál De Gaulle a španělský diktátor Franco) servilní styl jakým Oliver Stone (Četa je pro mne vůbec nejlepší film o vietnamské válce) rozhovor vede nedokážu strávit. I když v druhém dílu byl jeden nadějný záblesk který by výsledné hodnocení mohl mírně zvednout když Oliver nadhodil téma LGBT a Rusko. Pane britriku liberální intoši z kaváren se hambáči necpou většinou jsou to vegani leda že by byly sojové hambáče :-) Po shlédnutí všech čtyř dílů hodnocení mírně zvedám i tak ale tvrdím že Oliver Stone je nejspíš senilní a sehrál roli užitečného idiota.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Jo jako vánoční pořad to není špatné. Není to čistá komedie a Bolek po zásluze skončil v pekle.

plakát

Já, Daniel Blake (2016) 

Depresivní film který ukazuje že v dnešní době to i v nejbohatších zemích nemáte jednoduché když jste starý, nemocný a neovládáte internet a PC. Zajímavý komentář:Radek99

plakát

Dánská dívka (2015) 

Příběh nadaného člověka který měl holt smůlu že se narodil v blbé době. Tehdy to byl problém i v liberálním a v těchto věcech progresivním Dánsku. Dnes by zřejmě prožil štastný a spokojený život i když je otázka zda by Einar/Lili a Gerda namalovali stejné obrazy. Vzhledem k tematu film je zajímavá velmi konzervativní režie.

plakát

Chlapectví (2014) 

Trochu mi to připomínalo časosběrné dokumenty Heleny Třeštíkové. Jen se to odehrávalo v Texasu a nebyl to dokument. Rodina, škola, rozvod rodičů, první lásky, fotografování, rocková kapela. Film ze života jediný důvod proč nedávám pět je poněkud přepálená stopáž.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Příběh naivní pipky která spadla až na samé dno ale bohužel moc se z toho nepoučila. Ve srovnaní s posledními filmy od Woodyho lehký nadprůměr. Cate by si aspon tu nominaci zasloužila.