Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Obsahy (11)

Pareň s našego kladbišča

Pareň s našego kladbišča (2015)

Mladík Kolja přijíždí do Moskvy, aby si vydělal peníze a mohl tak splatit dluh z předchozího zaměstnání. Jeho strýc pro něj má připravenou pozici hlídače na hřbitově. Ve dne je to bezstarostná práce, ale jakmile se setmí, začínají se objevovat podivné věci a tajemní hosté. Před Koljou tak stojí rozhodnutí - snažit se překonat strach, nebo utéct?

V sportě tolko děvuški

V sportě tolko děvuški (2014)

Aby pomohli svému kamarádovi udržet se na vysoké škole, podniknou tři přátelé akci, jejímž výsledkem je fotografie děkana fakulty, jak v paruce a ženských šatech dovádí s dvěma figurínami. Závěr akce ale nevychází podle plánu a děkan na vše přijde. Aby mladíky dopadl, najímá si dvojici hromotluků, kteří mají vzniklou situaci vyřešit. Během útěku před nimi se hlavní trojice dostává do autobusu ženské snowboardové reprezentace a v přestrojení vyráží na svah. Jejich jízda však zaujme hlavní trenérku a všichni tři se tak dostávají do jejího výběru pro týmové soustředění v Soči.

Dubljor

Dubljor (2013)

Igor Uspenskij je známý a nesmírně vytížený herec, který má každý den pracovní program, který nemůže stíhat. Přitom zanedbává svou manželku i dceru. Když je nominován na cenu ,,Muž roku", potřebuje k poražení svého konkurenta ještě více času. Díky Sevovi, který je mu nesmírně podobný, naštěstí nachází řešení svých problémů.

Pěrekrjostok

Pěrekrjostok (1999)

Romantický příběh o náhodném setkání dvou lidí, kteří nutně potřebují vstoupit do manželství. Alik - talentovaný muzikant z poněkud zapomenuté kapely, který bez razítka o sňatku nemůže odletět do Ameriky a Ljalja, která se potřebuje vdát, aby mohla změnit práci. Dohodnutý sňatek se ale komplikuje, když do role vstupují opravdové city.

Den radio

Den radio (2008)

Celý příběh je vyprávěn ve dvou dějových liniích, které se vzájemně proplétají. Jedna pojednává o malém plavidlu, které se ocitne bez paliva někde uprostřed Japonského moře, ta druhá o pracovnících populární rádiové stanice, kteří se musejí vypořádat s mnoha problémy, které jim neustále brání v bezstarostném a úspěšném vysílání. V rámci tuhého konkurenčního boje jsou navíc moderátoři mnohdy nuceni vymýšlet a dokreslovat příběhy, což není vůbec jednoduché.

Chottabyč

Chottabyč (2006)

Chotabyč je typická pohádková postava kouzelného dědečka, který žije v nádobě podobné džbánu a každému pánovi splní tři přání. Tentokrát se ale ocitá v neobvyklém prostředí velkoměsta s generací lidí, kteří jsou závislí na technice. Příběh začíná tím, že se Geňa Ryžov, počítačový expert a hacker, nabourá na web Microsoftu a na titulní stránku umístí obrázek zadnice. To mu ale rozhodně nepřidalo body navíc u jeho přítelkyně - ta ho tak nařkne z neustálého nicnedělání a žádá ho, aby alespoň koupil konvici. Geňa se nabourá do internetové aukce, ale místo konvice získá starožitný džbán. Po chvíli se ze džbánu vynoří kouzelný stařík, je ochoten splnit tři přání a snaží se zapojit do moderního světa. Musí se však spolu se svým novým pánem vypořádat se spoustou nepříjemných situací.

Děň vyborov

Děň vyborov (2007)

Skupina Kvartet I (Квартет И), která je součástí stejnojmenného moskevského divadla poprvé přenesla jednu ze svých komedií na filmové plátno. Film začíná tím, že řediteli moskevské rozhlasové stanice volá boháč jménem Emanuil Gedeonovich a nařizuje mu, aby okamžitě poslal své zaměstnance do jednoho z volebních okrsků, aby vedli volební kampaň kandidáta na guvernéra Igora Vladimiroviče Tsaplina. Hlavní hrdinové se tím dostávají pod tlak současného guvernéra, potýkají se s místními zloději, policií, Kozáky i vojáky. Při tom všechna dobrodružství dokresluje množství komických situací.

Muži ženy a čert s nimi

Muži ženy a čert s nimi (2009)

Romantický příběh dvou rozdílných lidí. Ona - provinční dívka, která přijíždí do Moskvy z Minsku na knižní veletrh, on - cynický sukničkář a úspěšný programátor z Moskvy, který sní o pravé lásce. Dopřeje jim osud, aby byli spolu?

Ljubov v bolšom gorodě 2

Ljubov v bolšom gorodě 2 (2010)

Tři přátelé tentokrát začínají svou pouť v Thajsku, kde si pro ně sv. Valentýn opět připraví překvapení. Tentokrát se to týká zplození potomků. To ale není vůbec jednoduché - každý z trojice musí nejdřív vyřešit své problémy ve vztahu.

Landyš serebristyj

Landyš serebristyj (2000)

Zoja Misochkina, dcera policisty Evžena, sní o kariéře zpěvačky. Zoufale se snaží dostat do Moskvy, aby se zpěvu začala věnovat, ale její nekompromisní otec ji pokaždé vysadí z vlaku. Po jednom z neúspěšných pokusů ale potkává dvojici producentů, kteří se jí rozhodnou pomoci na cestě do showbusinessu.

English Lessons

English Lessons (2008)

Starý muž vypráví své neteři příběh o tom, jak mladý opilec Giulio potká na pláži velmi zvláštního muže jménem Mattia, sedícího kousek od moře na svém kufru v černém obleku s deštníkem v ruce. Ukáže se, že Mattia čeká na svou nastávající ženu, učitelku z New Yorku, kterou však nikdy neviděl. Giulio a Mattia se spřátelí a navzájem si nečekaně ovlivní život.

Reklama