Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (287)

plakát

Bitva o Passchendaele (2008) 

Za úvod a za konec, zbytek je jen romantická nudná vata. Na DVD je napsáno že bitvy jsou stejně úžasné jako ve Vojínovi Raynovi .. no kéž by tomu tak bylo. :)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

I přes všechny obavy, toho strachu že se to nepovede atd. jsem si nakonec po skončení filmu oddychl. Důstojné zakončení ságy která trvala 10 let, to čekání se vyplatilo. Pár chyb se našlo ale poslední scéna a poslední záběr do mě nahustilo tolik emocí a nostalgie že nemůžu jít pod 5*. 2 nejlepší scény jsou pro mě odhalení minulosti Severuse Snapea a Harry s Brumbálem. Akční scény se povedly, jen mohly být delší aspoň bychom si to více užily (doufám že na DVD bude rozšířená verze!) takových efektivních nápadů co využily je výrazné plus a ještě větší plus je, že zůstalo obsazení. Co mě dostalo je kvalitní hudba která byla naprosto vhodná do té atmosféry. Nejlepší postava snad z celé série bude navždy Severus Snape a v posledních 2 dílech i Ron Weasley. Krom 5 a 6 dílu jsem se ságou nesmírně spokojen a až teď mi dochází že to byl poslední díl. :) Viděno v kině.

plakát

Do hlubiny (2005) 

Sice někdy hloupé ale mě to jako na nudné odpoledne přišlo velice vhod. Moře, žraloci, pěkné holky, Walker je frajer a Alba je pěkná. Pro mě to je akorát. :)

plakát

Kráčející skála (2004) 

The Rock nás stále přesvědčuje že ON je nástupcem akčních svaloušů ! :)

plakát

Vítejte v džungli (2003) 

Fakt je že k tomu se vyjádřil "golfista - Nástupce Arnolda v plném lesku a fakt mu to sekne!". Poslední akční závěr fakt stojí za to, Scott je sympaťák a The Rock je hovado. Vypadá to že staré akční filmy plné namakaných borců přece budou jen dál pokračovat ! :)

plakát

Killer Movie (2008) 

2* za to že jsem se docela zasmál a že některé vraždy byly dobré, jinak je to nuda k uzoufání .. ani ten konec nepřekvapil. :)

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Od začátku je to fantastické, souboje propracované, vtipné momenty skoro se to vyrovnává kvalitě 1 dílu jenže ... od té doby kdy Poa zajmou jde to s filmem z kopce. A to je nesmírná škoda protože měl šanci se stát vyrovnaným pokračováním. Ani ten nový záporák se nevyvedl a Tai Lungovi mu nesahá ani po kotníky. Trojku bych ještě docela přivítal ale chtělo by to pořádný příběh a pořádný cool akce. A hlavně ať se Po nestane další otravnou postavičkou. :)

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Sice stejné téma, stejný příběh ale když to stále funguje tak proč ne? Pořád sakra dobrá zábava kterou postrádá většina komedii, přidalo se trochu akce a více vtipných situací u kterých jsem se nehorázně bavil. Závěr a fotky na konec opět jsou nejlepší. Ps: Galifinakis je dalším nástupcem komediálních herců. :)

plakát

Rango (2011) 

Docela trochu zklamán. Od tohoto filmu jsem prostě čekal daleko víc. První polovina se nesmírně táhne až to někdy skoro nudí, nápady a některé vtipné momenty tu jsou za což jsem docela rád, druhá polovina je o poznání lepší a svižnější. Animace je neskutečně pěkná, postavy jsou dobré a celkově je to film plných náražek na skvělé filmy. Filmový bůh podobný Eastwodovi je fakt dobrej. :)