Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (394)

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

Crossover je zábava! Jatka! Kdo z koho! Agresivní harmonie! Tady nemá cenzura, rating, humanismus a lízátka co dělat! Chudák talentovaný Anderson doplatil na Age of PG 13 a já na to doplácim do dnes, né v kině ale jakožto znuděný divák. PG 13 nedává smysl, děcko právě dohrálo pc game na obtižnost Brutal, na score 458 killů, 68 headshotů a jde do kina, kde pro jeho dobro ani kapka krve...všechno jenom ,,jako,, abysme děcko nepoškodili, radši uškodíme filmům a zabijeme potenciál tvůrců, filmů, vize a o tom co bude kult rozhodujou ,,ONI,,

plakát

Horizont události (1997) 

Klasický 90s horor story, aneb kumulace 70s+80s do naleštěné, zábavné a nesložité jízdy, jako když po Led Zeppelin přišli KISS. ROCK and ROLL! To nejlepší v nejlepší formě! Jen toho pekla mohlo být víc a jeho velvyslanec si zasloužil propracovanější vizáž než pár jizev na kebuli. A stejně jako v muzice se tohle už netočí a pár komiksáků v kinder předražených movies to nezalepí! Král je mrtvev, ať žije Král!

plakát

Vybíjená (2015) odpad!

Kdyby páni tvůrci dali tolik peněz do výroby stejně jako do reklamy, možná bychom viděli zdařilý film, možná, jelikož hlavní motor filmu tvoří okoukané trio komiků, kterým se už nesmějou ani vlastní děti. Co mi vlastně vadí nejvíce? Kalkul! Předvídavost tipu: Pozor! Teď to bude vtipné! Teď se zasmějete! Smějeme se i ty tam vzadu, Genzer udělal legrační posunek, budeme se smát....škola Bavorského televarieté se vyplatila, Nikolaev porodil předvídatelnou komerční sračku jen proto aby bulvár chvilku psal i o něčem jiném než Bartošová vs pižamo. PS: co to má ta Krainová za idiotskej, odpornej přízvuk?

plakát

American Horror Story - Freak Show (2014) (série) 

Americká kultura shrnutá do hororových mini sérií a já to prostě žeru! Od nepřekonatelné první série to lehce upadá, ale v žánru to nemá konkurenci ba i překonává spousty současných hororových filmových počinů a to na míle daleko, vysoko. I kdyby jste o Horror story nechtěli zavadit, ušpinit se, dejte šanci třetímu/čtvrtému dílu, ty já zbožňuji! Leč pokulhávající děj a docházející dech se čtvrtou sérií je již velmi patrný a vše má jednou skončit.

plakát

Sabotáž (2014) 

Netradiční až alternativní, akční drsnota! Rozhodně né pro každého. Rozhodně né pro fanatické vhs fandy. Nespravedlivě ohodnocen jako nějaký póvl až mi opozičně dochází nesprostá slůvka. Jestli Sly zahnil s Postradatelnými, tak tady mu Arnold ukazuje fakáče a že jich v movie padne. A po závěrečné scéně vyzývám guvernéra k natočení čistého westernu, tam mu ten vrásčitej ksycht bude slušet, tam to bude žrádlo!

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) odpad!

Fiasko! Průser! Propadák! tak už vím, co ty slova znamenají. Seriálové pojetí levných dialogů, nepříběhu, neschopnost tvůrců se vyjádřit... Chybí nadhled, lehkost, suverénost, chybí film!

plakát

Wall Street (1987) 

Kromě blonďatého transvestity ,,aranžéra,, film nemá chybu, hluché místo, nudu. Naopak! Fascinující podívaná ze světa peněz, Douglas v životní roli, atmosféra 80s vyšších tříd a nechutně bohatých podrazáků. Bravo!

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Proč je divák zklamán? V poslední pětiletce se vyvinul nový tip filmu, pro zombie lobotomistické, nemyslící selfížrouty, Žijeme v pozérské, povrchní době a ta produkuje i přesně takové filmy. Člověk mozkový, vkusový, ambice hladový, se těší. Těší se, jak do světa biografu vstoupí Besson, Scott nebo sourozenci W a opět přepíší dějiny, nebo aspoň ukáží, proč jsou na špičce a že to není náhoda. Místo toho jsme však svědky jejich zvolání: Héééj, my tyhle jednoduchý hovna umíme točit takýýý, to je prííma. Takže vám moc děkuji, díky vaším lemplovským, odfláknutým IneedyourMoney filmečkům/blbečkům, opět navštěvuji antikvariáty a za pakatel pořizuji knížky, ságy, classic a po večer si čtu, snad ještě někde seženu Kulhánkovo Divocí a Zlí a snad to žádný leplovský, líný kokot nezfilmuje!

plakát

Vice (2015) 

Úvodní titulky i lajkovi napoví, s čím bude mít tu čest. Návrat do vhs věku akční zábavy. Pro deštivé odpoledne, nudnou noc na hotelu, k tomu film poslouží. V jednom si však na CSFD rozumíme, Bruce Willis prošel reinkarnací v holuba, co kálí na svou vlastní sochu.

plakát

Birdman (2014) 

Michael Keaton nám ukázal, jak moc VELKÝ herec umí být, když chce. Bohužel to ukazuje v...eh....á... já to klidně napíšu: v debilnim filmu! Možná po vzoru Studio Rock 30 to mohl být dobrý sitkom, černý humor, posezení u psychodoktůrka...návaly emocí bez pravidel...ale ten film je naprosto debilní!