Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (394)

plakát

Creed (2015) 

Natočit tento film musela být neskutečná výzva. A nemohlo to dopadnout lépe. Vedle precizních a nadčasových záběrů z ringu, tvrdého života Creeda, který se snaží dokázat světu i sobě, že jeho existence není omyl a chyba... přináší Creed to co milujem na příběhu Rocky nejvíc..umí předat vzkaz: Bojuj až do konce! Italský hřebec umí stárnout s důstojností a diváka nahlodává nervozita, jak ten život utíká, jak všichni stárnem. Není to snadné, Ale dokuď tu budou příběhy jako Creed, vždy v sobě najdem sílu udělat ještě jeden krok. Děkuji

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) odpad!

Filmovou událost desetiletí! jsem si užíval jako bych povečeřel s bývalou přítelkyní, která se během konzumace pochutin přizná, že si nechala přišít penis a má chuť na společný sex jako za starých časů. Takto naprosto zbytečný film byl i Terminator Salvation, postup se neosvědčil, film propadl a přesto Jojo Abrams přichází se stejně idiotskými principi a prázdným WOW efektem. Film koneckonců drží nad vodou jen obrovská fanbase. Může být kouzelné, že otec vezme své děti na nové Star Wars a předá dědictví..můžem se pousmát že průměrní tvůrci napodobují a ti nejlepší kopírují...ale mě už to nebaví..pořád ta stejná vata, restarty, kloni, lobotomimovie... Dříve jsem byl zmaten, dnes jen smířen, že máme ,,nejen,, filmy takové, jaké si zasloužíme. hovna hovnum!

plakát

Poltergeist (2015) 

z kultovního hororu uděláme rodinnou podívanou...Ale proč? Nechápu to. Efekty, herci, volnost tvorby, vše tu je a může být ještě víc a my..MY diváci dostanem nešťastně neosobní film...i Harry Potter měl větší horor koule! Velká škoda! Filmařská ostuda!

plakát

Barbar (2009) 

Až nyní, po šesti letech, mi bylo ctí vychutnat si takový film. Drsný Odin vyvede ze své země křesťany do neobjevené Ameriky a tam je čeká čiré peklo. Temný film, slov netřeba, jatka, brutalita, soundtrack z pekla a testosteron. Slaboši nikdy nepochopí! Vynikající! Děkuji!

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) 

Jaký národ, taký seriál

plakát

Marťan (2015) odpad!

Tak takto ne! Totálně minimalistický Scott se třemi geniálními záběry a pak rutina sahající k výrazu WTF? Matt Damon po skvělém výkonu ve filmu Team America nic nepředvedl a v tom pokračuje i zde... V tomto filmu mě Damon přímo sere! Přežvykuje, pomlaskává si a když má zahrát, nahodí pedofilní úsměv (že by zahrál roky izolace, samoty či boj o holý život? Matt nemá talent ani zahrát ztracený kufr na nádraží)... Struktura filmu, kdy si na Marsu vypěstujem brambory z hoven, trochu se projedem a pak nás vezmou zpět domů... Opět jsem jediný, kdo to nesežral, komu se to zdá málo, ne-li primitivní film. Ztracen ve Vesmíru, Rudá Planete, nebo Trosečník...ale toto již nikdy!

plakát

Země zítřka (2015) 

Hlavní roli a myšlenku filmu tvoří naděje a vzkaz, že to (svět, nás, naše konání kolem sebe) můžeme ,,opravit,, A kolik dnešních filmů nese takovou myšlenku? Mají dnešní filmy vůbec duši??? Vedle toho musím ocenit návrat Disnyovek (včetně hudby), jak jsem je znal a na kterých vyrůstal! Osvědčený recept, paráda! Takžeeee...můžeme svět opravit? Dle hodnocení na csfd: 59 procent, se nám do toho moc nechce.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Ha! A on je to vlastně dost chytrý filmec, který ukazuje cestu ven z ohraného kruhu superheromovie, z průměru ... Rozmlsaný haranti se asi zakuckaj, ale psychologický rozbor postav, snaha utvořit z nich tým, ještě než zmutují a pak poslední půl hodina bezkonkurenční atmo akce...no já čuměl jak na Grunge po Glum Metalu. Když ,,Borat,, prochází chodbou a lidem praskaj hlavy jak melouny, když se z intouše stane sakra drsnej gumák...vše je na správném místě, pokus o návrat chytré sci-fi! Nedoceněno, dnes nepochopeno..a tak to má u nestandartních dílek být. začínající rejža Josh Trank to má hodně srovnané a těším se na příští 10tiletí, co na mě vytáhne.

plakát

Ant-Man (2015) 

Zajímavé osvěžení Marvelovek totálním ANTihrdinou plus jeho banda od mentora po mexikána s hláškama. Proč ne, parádně to funguje, baví a akčně ladí. Na filmu dělali lidé s přesnou vizí a divák spokojen, tak to má být...až na toho hnusnýho psa ;)

plakát

Příběh heavy metalu (2011) (seriál) odpad!

Křivoruký chlapec z Kanady vás v každém díle uvítá větou: A tento styl jsem opravdu nesnášel....Power Metal, tak ten v Kanadě nemáme, neznám ho....Jsem rád, že tato komerční větev skončila... No a takové soply ze sebe tahá všech 11(12 dílů) už to že dokument o vývoji Hudebního stylu záměrně vynechá Death, Black, Folk nebo Industrial..je urážkou a opět výsměch nepřístupných médií (i proto jsem rád za Hair, Grunge nebo Numetal, ti si s médii vytřeli anály) a Kanadský dokument ani nezmíní svého guru Devina Townsenta, bez kterého by tam ještě podlazovali Benžo. A víte co, ono je to dobře, Rock and Metal vznikl spoutaně, lidmi pro lidi, to že ani po 50 letech existence (jaký jiný pop žánr se tak dlouho udržel?..) že ani po 50letech média nejsou schopna o nás natočit komplexní dílo, neschopni pochopit natož polknout..vlastně můžeme být hrdí, že nás ani Metal Evolution nedokázal zaškatulkovat ;) A za ty keci typu: v Klinické smrti....hlavu bych mu uřízl, pózerovi smradlavýmu!

Ovládací panel
5 bodů