Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Králíkova pomsta (2008) 

Moc se mi líbila zvrácenost tohoto příběhu a ta nádherná animace. Zkrátka udělalo to na mě výborný dojem!

plakát

Legendární parta (2012) 

Ano tak tenhle vyvedený animák se mi opravdu líbil. Skvěle promyšlené a výborně provedené. Zahrnout mezi hrdiny sníh, který mají všechny děti rádi je skvělé, ovšem udělat z něj hlavního hrdinu, to už je přímo mistrovské dílo. Bravo!

plakát

Vyjdi ven (2010) 

Jo, jo tak ten konec mě dostal. Výborný nápad =)

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Pro mě velké překvapení. Paříž je opravdu krásné a velmi poetické místo. Filmové propojení mezi dvěma světy a několika léty bylo velmi kouzelné. A Owen Wilson sem naprosto pasuje. Jsem nadšená!

plakát

Voda pro slony (2011) 

Jo jo, tak tenhle film se mi rozhodně líbil. Má všechno co má správný film mít, dobré herce, napínavý děj, zápletku a ten konec no zkrátka jedna báseň. Ale na pětku tomu pořád něco chybí... Třeba příště.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Jj, velmi povedená komedie, ikdyž by pana plastického doktora mohl hrát větší krasavec než je Adam Sandler, itak to bylo velmi pěkně vymyšlené a já se u tohoto filmiku nasmála, jak už dlouho ne... Takovýto styl humoru mě baví a asi ani nepřestane bavit. Více takových filmů a všichni budou spokojenější...

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Velmi okouzlující příběh školáka a upírky. Oskar je dvanáctiletý školák šikanován svými spolužáky a Eli je upírka bydlící hned vedle. Postupem času mezi nimi vznikne přátelství a vražd v tomhle městě začne přibývat. Eli je čím dál záhadnější a Oscar začíná něco tušit. Konec je ovšem nejlepší... Velmi pěkně podané scény, moc mě tento snímek překvapil a jsem jím naprosto nadšena. Nejedná se o klasické podání upírů jako se nám dostává v poslední době, ale jde o přátelství, vztah a lásku, komplikovanou nejen okolnostmi ale i Eliinou touhou po krvi. Moc pěkné!

plakát

Queen: Bohemian Rhapsody (1975) (hudební videoklip) 

Písnička je to nádherná o tom žádná, ale ten videoklip no, na tu dobu dobrý.

plakát

Wolverine (2013) 

Musím říct, že hodně velká slabota. Ačkoliv mám tyhlety X-meny a všechny jeho filmové odnože ráda, tento byl pro mne dosud největším zklamáním. Netuším koho napadlo zasadit děj do Japonska, ale vůbec mi to tam nesedělo. Samotný příběh mi přijde trošku omšelý, postrádá jiskru, šmrnc a více záhadnosti kolem mutantů a samotného Logana. Co si to trošku u mě polepšilo byla ta třešnička na dortu, která svědčí o tom, že to zdaleka nebyl poslední X-menovský kousek. Hold uvidíme, uvidíme čím nás ještě tvůrci překvapí...

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Opravdu nevím a hodně se to ve mě pře zda dát 3 nebo 4 hvězdy, ale nakonec zvítězila moje umírněnost a dávám tedy 3 hvězdy. Ovšem Jim Carrey předvádí brilantní herecký výkon a opravdu mě bavilo pozorovat jeho herecké umění. Bravo!