Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Wolverine (2013) 

Musím říct, že hodně velká slabota. Ačkoliv mám tyhlety X-meny a všechny jeho filmové odnože ráda, tento byl pro mne dosud největším zklamáním. Netuším koho napadlo zasadit děj do Japonska, ale vůbec mi to tam nesedělo. Samotný příběh mi přijde trošku omšelý, postrádá jiskru, šmrnc a více záhadnosti kolem mutantů a samotného Logana. Co si to trošku u mě polepšilo byla ta třešnička na dortu, která svědčí o tom, že to zdaleka nebyl poslední X-menovský kousek. Hold uvidíme, uvidíme čím nás ještě tvůrci překvapí...

plakát

Legendární parta (2012) 

Ano tak tenhle vyvedený animák se mi opravdu líbil. Skvěle promyšlené a výborně provedené. Zahrnout mezi hrdiny sníh, který mají všechny děti rádi je skvělé, ovšem udělat z něj hlavního hrdinu, to už je přímo mistrovské dílo. Bravo!

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Jo jo dobrá komedie. Jednoduchá vhodná na oddech, pobaví a neurazí. Proč ne...

plakát

Barbar Ronal (2011) 

Povedený animák, hodně jsem se u něj nasmála a některé záběry netřeba komentovat. Humorná úphádka =)

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Tak přesně tento typ filmů já můžu... Pohodová komedie o jedné slečně, která hledá toho pravého a řídí se prapodivnou statistikou z časopisu. A do toho úvodní postelová část ze Sylarem a také příjemný Chris Evans, no prostě velmi slušná komedie. Více takových!

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Teda velmi milé překvapení musím říct. Takovéhle pojetí pohádky o Červené Karkulce jsem tedy opravdu nečekala a velice mne bavilo to napětí, s jakým jsme až do poslední chvíle hádali kdo onen vlk vlastně je... Povedené!

plakát

Kazatel (2011) 

Já prostě Paula Bettany nijak obzvláště nemusím... Kdyby hrál hlavního hrdinu kdokoliv jiný, možná bych to ještě jednou zkoukla, ale takhle. Jinak se jedná o snímek, která je posedlý církví a bohem a jak je z konce jasné, bude mít své pokračování. Tož to se máme na co těšit...

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Jack je Jack a nebýt jeho, tak je to naprosto nudný film a popravdě bych na něj ani nešla. Od 3D projekce jsem čekala víc, ale to jsem asi nebyla jediná... Pár záchvěvů film měl, ale to je asi tak všecko. Hold pohádka se šťastným koncem.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Pro mě velké překvapení. Paříž je opravdu krásné a velmi poetické místo. Filmové propojení mezi dvěma světy a několika léty bylo velmi kouzelné. A Owen Wilson sem naprosto pasuje. Jsem nadšená!

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Taková dobře ulítlá ptákovina. Nic náročného, prostě oddechovka s pár dobrýma hláškama.

Ovládací panel
9 bodů