Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Thriller

Recenze (566)

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Byl jsem dnes v kině, člověk se zasměje nejednou, film rozhodně nezklamal a můžu vyzdvihnout vynikající výkon Langmajera. Zahrál opravdu výtečně! 7,5/10

plakát

Nikdo (2021) 

Nadupaná akční bomba. Pecka!

plakát

No není to romantika? (2019) 

Film slušný, pobavil, ale nedivá se dobře, alespoň mě, na tu obézní Rebel Wilson, která v hlavní roli mi film zprotivovala, zhnusovala svou postavou -🤮 . Kdyby začala se sebou neco dělat, tak skareda není. Film - 60%

plakát

Padesátka (2015) 

Nuda, tohle pro mě nebyla komedie, tak abych se zasmál (aspoň) jednou. České filmy mám rád, ale tohle je zklamání. 2/10.

plakát

Malá smrt (2014) 

Překvapení. Dobrá myšlenka, provedení, vtáhlo mě to. Takových filmů se moc nevidí, zas něco nového, co může divák spatřit. Všechny páry a sexuální úchylky byly originální a film, i když se šlo z jednoho vztahu do druhého tak kontuitita byla taková, že divák je neustále vtáhlý do filmu. Film doporučuju, já se bavil náramně. Divím se, že jsem k tomuto filmu dostal až v roce 2020. Hodnocení si myslím, že určitě odpovídá, jen by si tento film zasloužil, aby ho vidělo víc lidí. 8/10.

plakát

Česko-19 (2020) (TV film) 

Podle hodnocení, jsem to čekal horší. Ale nebylo to špatné. Hlavně se vžít do kůže těch zdravotníků, jak nasazují za nás životy.. ja dávám 4*, což nejde v ruku v ruce hodnocení, ale já to tak cítím a půjdu tady proti proudu..

plakát

Svatební radosti (2019) 

Tenhle romantický film by si zasloužil vidět více lidí a také daleko vyšší hodnocení. Chtěl jsem dát 4*, ale díky tomu, že film doposud dostal 57% dám o hvězdu víc. Lidem, kteří mají radi romantické filmy, doporučuji!!

plakát

Utøya, 22. července (2018) 

Co se stalo je smutné a tragické, to je věc, co bych chtel zmínit především. Ale z hlediska filmu jsem byl zklamaný. Schovávající lidi v lese nebo za skálou.. atmosféra dobrá, ten strach a obava přežít je jediné co diváka dokáže chytnout, ale jinak to dobrý film moc není. Kdyz to srovnám s filmem hotel Mumbai, tak se to vůbec nedá srovnávat. Vic než 3* dát nemohu. Ty 3 hvězdy za tu atmosféru, která nebyla špatná a i přes to, co jsem psal, tak me atmosféra, strach a obava ve filmu vtáhla a soucítil jsem s přeživšími a to film zachránilo. Ale i tak jsem čekal od tohoto snímku víc.