Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Thriller

Recenze (566)

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Byl jsem dnes v kině, člověk se zasměje nejednou, film rozhodně nezklamal a můžu vyzdvihnout vynikající výkon Langmajera. Zahrál opravdu výtečně! 7,5/10

plakát

Nikdo (2021) 

Nadupaná akční bomba. Pecka!

plakát

Česko-19 (2020) (TV film) 

Podle hodnocení, jsem to čekal horší. Ale nebylo to špatné. Hlavně se vžít do kůže těch zdravotníků, jak nasazují za nás životy.. ja dávám 4*, což nejde v ruku v ruce hodnocení, ale já to tak cítím a půjdu tady proti proudu..

plakát

No není to romantika? (2019) 

Film slušný, pobavil, ale nedivá se dobře, alespoň mě, na tu obézní Rebel Wilson, která v hlavní roli mi film zprotivovala, zhnusovala svou postavou -🤮 . Kdyby začala se sebou neco dělat, tak skareda není. Film - 60%

plakát

Srážka s láskou (2019) 

Takové romantické filmy mě nikdy neomrzí :-) I když je děj ohraný, mě to bavilo a vtáhlo. 5*

plakát

Svatební radosti (2019) 

Tenhle romantický film by si zasloužil vidět více lidí a také daleko vyšší hodnocení. Chtěl jsem dát 4*, ale díky tomu, že film doposud dostal 57% dám o hvězdu víc. Lidem, kteří mají radi romantické filmy, doporučuji!!

plakát

Banik!!! (2018) (TV film) 

Jako fanoušek Baníku samozřejmě sem si tento krásný dokument nemohl nechat ujít. Krásné záběry historie az po současnost... jinak musím reagovat ke komentáři Williama. Nesnáší klub a Ostravu, Ok, ale píše, že dokument je zpracován pěkně. A proto “logicky” dal tomuto skvělému dokumentu odpad...co dodat... jinak já dávám samozřejmě 5*. Nic jiného nepřichází v úvahu :-)

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Slušný filmek o podmořské potvoře. Docela napínavé, toť z pohledu z kina. Každopádně musím vyzdvihnout skvělého Stathama, který zahrál famozně! 70%.

plakát

Utøya, 22. července (2018) 

Co se stalo je smutné a tragické, to je věc, co bych chtel zmínit především. Ale z hlediska filmu jsem byl zklamaný. Schovávající lidi v lese nebo za skálou.. atmosféra dobrá, ten strach a obava přežít je jediné co diváka dokáže chytnout, ale jinak to dobrý film moc není. Kdyz to srovnám s filmem hotel Mumbai, tak se to vůbec nedá srovnávat. Vic než 3* dát nemohu. Ty 3 hvězdy za tu atmosféru, která nebyla špatná a i přes to, co jsem psal, tak me atmosféra, strach a obava ve filmu vtáhla a soucítil jsem s přeživšími a to film zachránilo. Ale i tak jsem čekal od tohoto snímku víc.