Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Thriller

Recenze (566)

plakát

Byl jsem při tom (1979) 

Ne tohle me vazne nechytlo. Strašná nuda, tak bych to charakterizoval...Tlachání o zahradníkovi fakt uz víckrát ne.

plakát

Průvodce (2008) 

Smutný film. Vede k zamyšlení, ze nejen my ale hlavně naší drahocení blízcí tady nejsou na pořád :-( 80%

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Slušný filmek o podmořské potvoře. Docela napínavé, toť z pohledu z kina. Každopádně musím vyzdvihnout skvělého Stathama, který zahrál famozně! 70%.

plakát

Rubber (2010) 

Ty wole co to bylo?? Toto hraničí s odpadem!

plakát

Banik!!! (2018) (TV film) 

Jako fanoušek Baníku samozřejmě sem si tento krásný dokument nemohl nechat ujít. Krásné záběry historie az po současnost... jinak musím reagovat ke komentáři Williama. Nesnáší klub a Ostravu, Ok, ale píše, že dokument je zpracován pěkně. A proto “logicky” dal tomuto skvělému dokumentu odpad...co dodat... jinak já dávám samozřejmě 5*. Nic jiného nepřichází v úvahu :-)

plakát

Víno nás spojuje (2017) 

První půlka slušná, svižná, ale druhá půlka neskutečná nuda. Proto vic jak 2* nedám...

plakát

Bajkeři (2017) 

Pro mnohé b-čkový český film, ale me bavil. Mám rad podobné české filmy, takže spokojenost. Hodnocení se pohybuje okolo cca 60% dle mého, tak ja něco málo přidám :-)

plakát

matka! (2017) 

Pro me naprosto skvělá první půlka. Kdy vše bylo reálné a zajímavé. Byl jsem napnut a šrotovalo mi v hlavě 5*... Ale druhá půlka začala byt čím dál tím větší stupidita a hodnocení slo rázem hodně dolů.. Plný barák lidí, v domě naprostý chaos, dokonce i výbuchy v domě jako při válce a také policie se štíty v domě, která najednou se zjevila, tak stejně tak se ztratila... Nevím mě se druhá půlka absolutně nelíbila. Film celkově na zkouknutí dobrý, ale podruhé uz bych do něho nešel.. 60%