Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (343)

plakát

Šmejdi (2013) 

Z hlediska technického a uměleckého je to dokument spíše průměrný ... nicméně jeho slabiny vyvažuje to, jak je v dnešní době podstatný. Nejen senioři, přátelé, všichni jsme obětmi takovýchto větších či menších marketingových šikan. Jen na těch seniorech se podobné pokusy dostávají až na kost. Na druhou stranu, je třeba si povšimnout, jak se vlastně máme všichni přes veškeré krize dobře, jak nevíme, co roupama dělat ... když si můžeme dovolit zaplatit 35 tisíc za vejlet ... a to i ti "nejchudší" z nás. Lék je na tento trend - zejména u seniorů - jasný, i když v dokumentu nezmíněný. Zabavte je, berte své prarodiče v neděli na obědy a v sobotu na výlet a nenechte je sedět doma samotné. Jinak se budou s katastrofickými následky pokoušet zabavit sami ... a to nemyslím ty finanční ... Dávám čtvrtou za námět. Místy mi mimochodem běhal mráz po zádech.

plakát

České století (2013) (seriál) 

Zhlédnuty dva díly, prozatím nevím, co s nimi ...

plakát

Železná lady (2011) 

Spíše než o životopisný film se jedná o intimní portrét ženy, která uvězněna ve svém domě a ve své chátrající mysli nikdy nepřestala bojovat. Důsledky jejích politických tahů v podobně prostřihů dokumentárními záběry jsou skutečně děsivé ... Subverzivně rozbíjejí dějem neustále podporovanou poučku o boji jako nejvyšší hodnotě.

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Vydržela jsem do výskoku z pátého podlaží ... a vzdala. To bych asi nevydržela ani při skenování ...

plakát

Světáci (1969) 

"Když je mezi třema jenom jeden chytrej, tak nesmí, NESMÍ dojít k hlasování!" _____________ "A svlíkni se." "Proč první já?" "Protože si ve straně."

plakát

Zabiják (2003) 

Zlo béčkového filmu umocněné zlem druhořadého dabingu. Naskenovala jsem půl knihy a odpověděla na tři emaily a přsto se mi to zdálo moc dlouhé ...

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

To byl nějaký sestřih nepoužitých scén z předchozích dílů a jiných filmů?

plakát

Místo činu - Brémy - Nic není, jak se zdá (2011) (epizoda) 

Tímto dílem Tatort nad výletem k německé detektivce definitivně lámu hůl. Konverzační drama, které není dramatem, detektivka, u níž mne přestalo zajímat nejen vyústění, ale i děj samotný, a to asi po 10 minutách. Přemohla jsem se a šlus.