Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (120)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Hodně bylo napsáno o různých nedostatcích, já bych to hodnotil jako hlavně tak nějak proporčně nezvládnuté. Velký klad je tu pořádný nápad, celkem nosný. Ale - expozice trvala půlku filmu (pravda, byla potřeba vlastně nadvakrát, jednak ta "historická" a potom teprve ta hlavní. A když se to všechno konečně zamotá, najednou se to vyřeší víceméně samo od sebe a je konec. Třeba v porovnání, kolik času se zde věnovalo epizodě s Katuškou, která je vlastně ve výsledku úplně nepodstatná, je závěrečné rozuzlení vysloveně odfláknuté. A to samozřejmě nemluvím o kletbě, která je opravdu hodně podivná...

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Nárožný hraje po sedmapadesáté přiblblého krále. To snad ne! Kancléřovi musí hned od začátku úlisně přehrávat a významně na sebe pomrkávat, kdybychom náhodou nepochopili, že si na ně máme dávat pozor. Vyhlašuji soutěž: z motivů kolika pohádek to bylo trapně poskládané?

plakát

Farma zvířat (1954) 

Chtěl jsem si doplnit vzdělání, ale dost mě to zklamalo. Čekal jsem že tam budou víc popsané obecné principy, provázející všechna revoluční snažení, ale ono to bylo spíš takové okénko do historie SSSR. S podivným koncem, který nabízí víc otázek než řešení.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Ten poklad tam ještě pořád musí být! Zítra vyrážíme! Jo, u toho mraveniště to bylo doprava nebo doleva?

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Rozhodně nejlepší díl. Ty předcházející jsou dobře udělané a výpravné komedie, ale tenhle má "duši".

plakát

Kočka na rozpálené plechové střeše (1958) 

No, je to klasika, to je jasné, nicméně - ani jedna z postav mi nebyla nijak sympatická, a přitom tam dost záleželo na tom, kdo bude mít nakonec navrch. Což mi z výše uvedeného důvodu bylo celkem jedno.

plakát

Znovu 17 (2009) 

Bože, to je tak trapný....!

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Zneužití Addamsovy rodiny pro lacinou neomarxistickou agitku. Hnus. Když odhlédneme od tohoto faktu, je tam pár vtipů, ale celkově je to nuda.

plakát

Nezměrnost noci (2019) 

Celkově řečeno, jen víc takových filmů, které se nebojí udělat to jinak. Proč by měl dobrý film nutně stát čtvrt miliardy dolarů? Vleklý začátek nevadil, spíše vzbuzoval lehký úsměv. Přesto mi pak koncepce z celkového pohledu připadala trochu neobratná, a konec mě zklamal, přece jenom bych čekal něco trochu zajímavějšího.

plakát

Výplata (2003) 

Pssst! Ono to celé vůbec nedává smysl, ale toho si ve vší té přepálené akci nemáme všimnout...