Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (289)

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Je pravda, ze jsem nedokoukal Rebels, tak par asi spoileru a nejake narazky jsem nechapal, ale jinak prvni dil velmi dobrej. :-)

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Dlouho me podobny snimek tak nevtahl do deje, jako tohle. Fakt vyborny, napinave i kdyz clovek vi, jak to dopadne. Hodne me to pobavilo. Matt Damon je tam super a celej ten Nike tym dobre funguje.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Dobry drama o tom, jak se z Washington Post staly oblibene noviny Richarda Nixona... Nastesti jak naznacuje posledni veta ve filmi (Yes, hello, this is Frank Wills. I think we might have a burglary in progress at the Watergate), tuhle kauzu brzy prebila jina a tim si Richarda udobrili... oh wait.

plakát

Aliance (2016) odpad!

Potreboval bych davku toho plynu abych zapomnel, ze jsem tuhle sracku kdy videl. Pro me jednoznacne nejhorsi dil serie. Jedine, co se mi tam libilo, je pekne ukazani nastupu totalitnich praktik (oblecenych do dobrych umyslu) ale to uz bylo i v predchozich dilech. Dejove hrozna kravina.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

You've been given a chance to start over with a clean slate. How many of us get that? No moc ne.:-) Hezka, libiva, akcni pohadka o kyber valecnici. Svizne to utika.

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

po včerejším shlédnutí v TV musím říct, že to je docela dobrej film. Tradiční vložka s mystikou je ještě krátká a většinu filmu tvoří klasická seagalovská řežba. i like it!

plakát

Americká reportérka (2016) 

Clovek cte Tina Fey, komedie... ok, z Afghanistanu, ale i tak. Cekal jsem proste taskarici ve stylu Studia Rock. Ne, ze by tam nebyly vtipny hlasky, ale film hooooodne dobrej. A zajimavej a dost seriozni o zivote valecne zpravodajky v Afghanistanu. kazdopadne muzu doporucit No nic, jdu objednavat predlohu... (o ktere jsem si pred shlednutim neprecetl).

plakát

Americký ninja (1985) 

z nostalgie dám 4 hvězdy. za mlada jsme to děsně žrali. :-)

plakát

Americký prezident (1995) 

chvíle, kdy se americký prezident snaží zařídit cokoliv jako obyčejný smrtelník, jsou prostě super. Viz návštěva květinářství nebo jeho první rande na státní večeři. U toho jsem umíral smíchy.

plakát

Američan (2010) 

Snaha o retro, ale... ty vole, to byla nuda, ne? Vsak se v tom filmu hodinu a pul nic nedeje. Ale jakoze vubec nic. Clooney tam dlouze kouka do kamery a mlci... a to je teda jakoze budovani charakteru postavy? Ja vam nevim...