Dejte si. 😉 9/10
Wooow. Find someone who look at you the way that octopus looks at Craig.
Vyborna konverzacka o parte dlouholetych pratel, co vyrazi na kazdorocni party na chatu na odlehlem ostrove. A postupne tam vyplouvaji na povrch davne lasky, odmitnuti, krivdy... a budete se u toho naramne bavit, protoze ty situace budete znat ze sveho zivota nebo okoli. A finske lidovky? to je jinej level, skoda ze Spotify nenabizi titulky. :-D
takovej moderni Poirot, ale je to naprosto skvely. Craig, de Armas i Chris Evans vyborni, ma to nekolik zvratu, nektere cekate, jine ne uplne (aspon ja je necekal). Naprosto spokojeny a plnej pocet.
Ja jsem teda velmi, velmi, velmi.... spokojeny!!! Nejlepsi film z te nove trilogie, je tam spousty nostalgickych pomrknuti, akce habadej a je dobra, nekolik silnych scen... Ale ten pribeh Rey (bez prijmeni :-D ) me vlastne bavil celou dobu, i v te E8 to byla ta dobra cast filmu, tady to hezky zakoncili, prisel i necekany zvrat (aspon pro mne, co si nehledal info dopredu)... uplne v pohode 9/10.
No moc ne.:-) Hezka, libiva, akcni pohadka o kyber valecnici. Svizne to utika.
Nejlepsi film z produkce Netflixu, kterej jsem videl. Bozi western/buddy movie/drama za posledni dobu. Ustredni dvojice fenomenalni. Ta atmosfera 30. let je dokonala.
Hodne zajimavy, zvlast pro lidi, kteri se o americkou politiku zajimaji. Cheney, Bush i Ramsfeld vykresleni velmi dobre a skvele zahrani. Cheney vykreslen jako ta nejvetsi zruda, ale az v te druhe pulce filmu. Jestli dobre nebo spatne... podle meho mu davaji vetsi kredit a moc nez mel. Treba po 9/11 ho Secret service zbalila a odvezla do Cheyenne nebo kam a tam ho drzeli par tydnu. Ve skutecnosti ho to melo hrozne srat, tady to je vykresleny jako jeho volba...
Nadhernej film. Dostal jsem se k nemu s 9 letym zpozdenim, ale naprosto me nadchl. Pripravte si kapesniky, budete je potrebovat. Pritom to neni nucene dojeti, ale fakt mile. A nejlepsi na tom je, ze to je pravda. A navic rok po natoceni zakoncene tim nejlepsim moznym zpusobem... Ale to si uz najdete na wikipedii. ;-)
No nic, jdu objednavat predlohu... (o ktere jsem si pred shlednutim neprecetl).
Vezmete Heat a Usual suspects, spetku (ok, hodne) 21. stoleti, protrepat, nemichat a voila... mate bijak jak krava ze kteryho si sednou na prdel vsichni Avengers a Tony Stark se bude ptat, jestli muze hrat ve dvojce...
Bozi, dokonaly. Uzasnej film
dal jsem to pomalu na jeden zatah. Vybornej sitcom, ten humor mi sedi. Sam Elliot je naprosto dokonalej. jen teda skoda, ze prijdem o Roostera, protoze dostal od Netflixu vyhazov (obvinen ze znasilneni)...
Wow. Porad mi to Netflix nabizel, tak jsem si rekl, ze to zkusim... a takovou pecku jsem teda necekal. Okamzite jsem dal dalsi 4 dily. Ale ten pilot, ten je paradni.
I need to finish. :-)) No parada, tohle se fakt povedlo. Konecne nekdo napsal neherci Affleckovi roli primo na telo: autistu, takze nevadi, ze za celej film nezmeni vyraz, jako ostatne ve vsech filmech. Tady se to vyzaduje. :-D Paradni akce.
Tohle byla fakt sila. Osetrovatel, ktery zije v centralnim Iraku dostane kameru a nataci zivot lidi po odchodu americke armady a postupne i nastupu ISIS. Sam pred IS musi uprchnout. Hodne syrove svedectvi, ktere zachycuje obycnejne iracany. Velmi smutne svedectvi.
koukam, ze to tu dostava docela cocku, ale me to teda hodne bavilo. Kimmela ja muzu a ty jeho vtipy v prubehu vecera byly proste bozi. Zaverecnej preslap hustej, ale stejne to vsichni vzali tak nejak v pohode, vic se to resi nasledne. Stane se no.
Tísňové volání (2018)
Zase jeden z tech filmu, u kterych se clovek musi ptat: proc to nejde u nas? 🙂 Jeden herec, jedna mistnost, telefon, par poskoku okolo s jednou vetou, naklady nula nula nic. Ok, prehanim, ale rozhodne to neni x milionu dolaru, ze jo. A drama jak vino. Detektivka, psychologicke drama a trochu navic je tam pribeh samotneho policisty na konci sluchatka. Odsypa to, hltate kazdej dalsi telefonat a indicii, nema to pres dve hodiny (haleluja, kde jsou ty doby, kdy 2 hodiny mel film vyjimecne) a hlavni herec je vybornej. Dejte si. 😉 9/10
Moje učitelka chobotnice (2020)
Wooow. Find someone who look at you the way that octopus looks at Craig. Fenomenalni dokument o pratelstvi cloveka s chobotnici. Jinak se to fakt nazvat neda. Craig Foster behem potapeni u brehu Jizni Afriky narazi na chobotnici a zpocatku jen sleduje jeji interakce s okolim. Ale necekane se chobotnicka zacne zajimat i o tu velkou obludu s ploutvema, co ji pozoruje kazdej den. Moment, kdy se sama rozhodne, ze se ho dotkne, je uzasnej... Craig pak chodi kazdy den a sleduje ji dal. Jak lovi, jak se brani pred predatorama, dokonce i jak si hraje s okolnima rybama, uzasny sledovat jak inteligentni tvor chobotnice je, jake obranne mechanismy pouziva, jak chytre lovi svou potravu. A vy to objevujete spolecne s nim, je to uzasny. Krasne o tom navic dokaze mluvit a popisovat, co se deje a priblizit vam to jeste vic.
Víkend na chatě (2020)
Old Guard: Nesmrtelní (2020)
Ja jsem nadsen. Nevidel jsem ani jeden trailer, nic. A po pul hodine si rikal: WTF?? a po 35 minutach pochopil. A bavilo me to. Nadsen.
Gentlemani (2019)
Tohle byla teda velka parada. Guy Ritchie zpatky v Anglii, zpatky v podsveti... Skvele obsazene, uzasne zahrane, McConaughey je skvelej uz tradicne, tam to neprekvapi, ale ze i Hugh Grant? A pak, oh, Colin Farrell... ten tu je mozna i lepsi nez Pitt v Podfucku... Slape to od zacatku naplno, je to vtipny, je tam hodne zvratu, proste Guy Ritchie v nejlepsi forme.
Obhájce nevinných (2019)
Masakr. Od zacatku vite (doufate) jak to dopadne, ale stejne na konci mate co delat, aby slza neukapla.... :-) Politicka korektnost je velky tema poslednich let. Casto se lide dneska divi, proc jsou cernosi tak podrazdeni na zdanlivou (v ocich kritiku) diskriminaci. Kouknete na tohle. To neni jih USA v 50. letech, teda 70 let zpatky. To je rok 1988-1993. A jedna z postav ve filmu byla osvobozena az 2015. 2015!! Po 30 letech v cele smrti. Jen proto, ze byl cernoch.
Na nože (2019)
Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)
Alita: Bojový Anděl (2019)
You've been given a chance to start over with a clean slate. How many of us get that? No moc ne.:-) Hezka, libiva, akcni pohadka o kyber valecnici. Svizne to utika.
Lucifer - Série 4 (série) (2019)
Tahle serie se rozhodne povedla. Eva je super, vtipna a pomohla serialu. Presun na Netflix byla dobra volba.
Avengers: Endgame (2019)
Dobre zakonceni sagy. Epicke, vtipne a zabavne. Scenar dobrej i pres par logickych much, ale to je u filmu, kde se cestuje casem vzdycky... :-)
Dálniční hlídka (2019)
Vice (2018)
This Giant Beast That is the Global Economy (TV seriál) (2019)
Bozi. Pokud chcete neco vedel o tom, jak funguji nektere aspekty globalni ekonomiky, tak tenhle dokument vam to vysvetli velmi pristupnou formou.
Případ Sloane (2016)
Za me naprosto skvely drama, atraktivni prostredi, a dokonala Jessica, ktere ta bitch opravdu sedla!!
Zrození šampióna (2009)
Americká reportérka (2016)
Clovek cte Tina Fey, komedie... ok, z Afghanistanu, ale i tak. Cekal jsem proste taskarici ve stylu Studia Rock. Ne, ze by tam nebyly vtipny hlasky, ale film hooooodne dobrej. A zajimavej a dost seriozni o zivote valecne zpravodajky v Afghanistanu. kazdopadne muzu doporucit No nic, jdu objednavat predlohu... (o ktere jsem si pred shlednutim neprecetl).
Zabiják & bodyguard (2017)
Tady musim souhlasit s Verbalem. Nikdo nerekne Motherfucker tak, jako Samuel L. Jackson. Skvely buddy movie ve stylu 90tek, cistokrevna zabava.
Mission: Impossible - Fallout (2018)
The movie, should you choose to watch it, is fucking good!!!
Dokonalá loupež (2018)
Velká hra (2017)
To whoever answered that the worst thing that can happen in sports is getting 4th place in the Olympics: Seriously? Fuck you. :-D Bozi, dokonaly. Uzasnej film
Ranč (TV seriál) (2016)
Wind River (2017)
Luck don't live out here. Old Shatterhand s odstrelovackou. za me super.
Prezident v pořadí - Pilotní díl (S01E01) (epizoda) (2016)
Vzpomeň si (2015)
Wooow. vyborny drama bych asi spis rekl, ale thriller, proc ne. Kvuli tomu konci se vyplati preckat misty trochu volnejsi prubeh.
Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
A me to bavilo. Pohadka z potterovskeho sveta bez Pottera a jak to jelo. Na nedelni odpoledne super zabava.
Zúčtování (2016)
Není úniku (2016)
Oscar 2017 (TV pořad) (2017)
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
"Help me get one more."