Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (288)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Ja jsem teda velmi, velmi, velmi.... spokojeny!!! Nejlepsi film z te nove trilogie, je tam spousty nostalgickych pomrknuti, akce habadej a je dobra, nekolik silnych scen... Ale ten pribeh Rey (bez prijmeni :-D ) me vlastne bavil celou dobu, i v te E8 to byla ta dobra cast filmu, tady to hezky zakoncili, prisel i necekany zvrat (aspon pro mne, co si nehledal info dopredu)... uplne v pohode 9/10.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

You've been given a chance to start over with a clean slate. How many of us get that? No moc ne.:-) Hezka, libiva, akcni pohadka o kyber valecnici. Svizne to utika.

plakát

Lucifer - Série 4 (2019) (série) 

Tahle serie se rozhodne povedla. Eva je super, vtipna a pomohla serialu. Presun na Netflix byla dobra volba.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Dobre zakonceni sagy. Epicke, vtipne a zabavne. Scenar dobrej i pres par logickych much, ale to je u filmu, kde se cestuje casem vzdycky... :-)

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Nejlepsi film z produkce Netflixu, kterej jsem videl. Bozi western/buddy movie/drama za posledni dobu. Ustredni dvojice fenomenalni. Ta atmosfera 30. let je dokonala.

plakát

Vice (2018) 

Hodne zajimavy, zvlast pro lidi, kteri se o americkou politiku zajimaji. Cheney, Bush i Ramsfeld vykresleni velmi dobre a skvele zahrani. Cheney vykreslen jako ta nejvetsi zruda, ale az v te druhe pulce filmu. Jestli dobre nebo spatne... podle meho mu davaji vetsi kredit a moc nez mel. Treba po 9/11 ho Secret service zbalila a odvezla do Cheyenne nebo kam a tam ho drzeli par tydnu. Ve skutecnosti ho to melo hrozne srat, tady to je vykresleny jako jeho volba...

plakát

This Giant Beast That is the Global Economy (2019) (seriál) 

Bozi. Pokud chcete neco vedel o tom, jak funguji nektere aspekty globalni ekonomiky, tak tenhle dokument vam to vysvetli velmi pristupnou formou.

plakát

Případ Sloane (2016) 

Za me naprosto skvely drama, atraktivni prostredi, a dokonala Jessica, ktere ta bitch opravdu sedla!!

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Nadhernej film. Dostal jsem se k nemu s 9 letym zpozdenim, ale naprosto me nadchl. Pripravte si kapesniky, budete je potrebovat. Pritom to neni nucene dojeti, ale fakt mile. A nejlepsi na tom je, ze to je pravda. A navic rok po natoceni zakoncene tim nejlepsim moznym zpusobem... Ale to si uz najdete na wikipedii. ;-)

plakát

Americká reportérka (2016) 

Clovek cte Tina Fey, komedie... ok, z Afghanistanu, ale i tak. Cekal jsem proste taskarici ve stylu Studia Rock. Ne, ze by tam nebyly vtipny hlasky, ale film hooooodne dobrej. A zajimavej a dost seriozni o zivote valecne zpravodajky v Afghanistanu. kazdopadne muzu doporucit No nic, jdu objednavat predlohu... (o ktere jsem si pred shlednutim neprecetl).