Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (289)

plakát

Whiplash (2014) 

Pecka!! Simmons je bozi, jazz skvelej!!

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Film o tom jak nekdo jede 300 km jednim smerem, tam se otoci a jede 300 km zpatky. A to cele ve spolecnosti, ktera ma nedostatek benzinu a proto tam kazdej ma autak s motorem o objemu asi 40 litru, protoze to je na pousti nejuspornejsi... Jednim slovem: bozi film!! (ok, to byla dve slova). PS. Tomasek je bozi!!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Vemte starou bondovku s Connerym, zmodernizujte, nasadte britskou hereckou extraligu plus sislaveho Samuela, trosku bournovky plus tunu britskeho humoru sussiho nez bondovo martiny, protrepat, nemichat a mate bijak jak krava. 5 z 5 bez diskuze, tady neni o cem!!

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Mark Strong je naprosto dokonalej. Benedict tradicne super, pribeh zajimavej, mozna ne uplne historicky presnej, ale kdo chce presnost, at si pusti dokument National Geographic, ze jo... navic suchej britskej humor, takze pro mne paradni zazitek, ktery podtrhl vyborny Desplat.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Musim na ty animaky zacit koukat, protoze tohle byla naprosta pecka!!

plakát

Interstellar (2014) 

K tomuhle filmu bych asi potreboval mit vystudovanou kvantovou fyziku. Vizualne skvele natoceny, vyborne obsazeny, ale pribeh takovej divnej... Spatny to rozhodne nebylo, ale ve vysledku asi nejslabsi Nolan... ok, po deseti letech jsem si vytahnul hlavu z prdele a musim rict, slovy Civala: this is fuckin cinema. :-D a menit na 5 hvezd. Nevim, proc mi tenkrat vadilo to "vedecke" pozadi, ted mi absolutne neprislo dulezite, jestli to je mozne anebo proc bych to mel resit z pohledu pribehu. uzasny zazitek.

plakát

Zmizelá (2014) 

Za me nejlepsi Fincher. Tech WTF momentu bylo dost. Doufal jsem v jinej konec, ale i tak vyborny. Scenar naprosta dokonalost. Jinak Affleck tradicne nehraje, ale to mu tezko nekdo muze vycitat, on to proste neumi. Zato Rosamunda Pike, to je koncert...

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Celou dobu si rikam jaka je to blbost a po dvou hodinach sledovani mi dojde, ze jsem se vlastne skvele bavil. Trochu jina marvelovka, ale zabavny velmi. A ten soundtrack!!!!

plakát

Velký draft (2014) 

Celou dobu je to takove rozvlacne, pomale, ale posledni pulhodinu naprostej masakr!!! Kostejovi ty sportovni filmy jdou.