Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (273)

plakát

Kurs sebeovládání (2003) 

Jack je charismaticky, i kdyz je jeho postava nezajimava a neziskala si me.

plakát

Gravitace (2013) 

Tohle jsem chtěl zažít. Imerzivni film, který jako první přináší intezivní zkušenost z vesmíru do vašich kin a obýváků. Avatar nedostal Oskara a Gravity take ne.

plakát

Stoker (2013) 

On je to vybroušený film, ale je prostě o ničem..

plakát

Zmizení (2013) 

Jake je fantastický. A je to vypiplany k dokonalosti.

plakát

Ex Drummer (2007) 

Taková prázdná manýristická přehlídka násilí a perverze, ni víc v tom nevidím. Chybí myšlenka, zápletka a poslání mi není jasné. Ohavnost filmu předčí jen ohavná povaha spisovatele. Někomu se to líbí, ale já jsem se nudil.

plakát

Hunger Games (2012) 

Jennifer má hezký rty. To jo, ale to je prostě všechno.

plakát

Cosmopolis (2012) 

Plátónská představa lineárního výdělku je chybná, hrstka vlastní vše a já z toho mindrák nemám. Jak píše Tsunami: ,,Hledá se film." Robert Pattinson... tss... Nedokoukal jsem.

plakát

TPB AFK - Příběh the pirate bay (2013) 

Můj vztah k Thepiratebay bych ohodnotil pěti hvězdami. Dokument toho řekl velmi málo o technické stránce věci stejně jako o politických názorech hlavních tváří TPB - takže za 3. Chtěli z toho vybruslit a nevěděli jak, o nějakém převratu, nebo malé revoluci v myšlenkové rovině nemůže být řeč. Revoluci způsobili samotnou stránkou TPB, čímž se dostávám opět k chybějícím technickým detailům thepiratebay. Škoda.

plakát

Pot a krev (2013) 

Othello, musím se jít napumpovat, "protože svět je totálně v prdeli."

plakát

Man (2012) 

Člověk je nadřazený všemu živému (boha nechme stranou), ať už se to někomu líbí, či nikoliv. Je to pěkně animované, ale neříká to pranic o dnešní směřování k trvale udržitelnému rozvoji. Je to zjednodušující pohled na věc, který vystihuje ovšem mnohé. Pokud je někdo smutný, že člověk zatěžuje přírodu, může se jít zabít, tím jí pomůže asi nejvíc. Pokud se něco chcete dozvědět o problémech přírody a člověka v něm, přečtete si knihu Skeptický ekolog od Bjorna Lomborga. Pravdou je, že si jako lidstvo nevedeme tak špatně v enviromentálních otázka, jak se může zdát a jak je médii podsunováno, naopak se situace zlepšuje, jen by se mohla zlepšovat ještě více. Jako projekt pro vedlejší předmět ekologie, jsem zpracoval hromadu veřejně dostupných dat, abych dokázal, že na světě se méně hladoví, než před nějakými padesáti lety, i když nás v té době byla pouhá polovina. A to jak v relativním podílu, tak tuším od roku 2011 i v absolutním měřítku. Je nás více a méně nás hladoví. Nejvíce do budoucna fandím masu ze zkumavky a dalšímu pokroku v genetické modifikaci potravin, nebude se muset pobít tolik krav. Sorry.