Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Agenti nula nula (2004) odpad!

Nuda, nuda, nuda. Marně jsem čekal na nějaký vtip a nedočkal jsem se.

plakát

Al Pacino - Richard III. (1996) 

Zajímavý dokument, v němž Al Pacino rozebírá do detailů Shakespearova Richarda III. Škoda jen, že hra není natočena celá a tento dokument není jen jakýmsi filmem o filmu...

plakát

Big Brother (2005) (pořad) odpad!

Hrůza děs! Doufám, že už nikdy nebudu svědkem něčeho podobnýho.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 

Tenhle film mě docela překvapil, nebyl zas tak špatný jak jsem čekal a jak mi všichni tvrdili. Kdykoli se na scéně objevil Travolta, nebo Whitaker, tak sem se smíchy za břicho popadal. A ty tkaničky v nose, ty byly kultovní =)

plakát

Bojové nasazení (1986) 

Taková salva hlášek, to je něco!!! První polovinu filmu jsem se válel smíchy v křečích po zemi, kdykoli Eastwood promluvil, druhá polovina byla o něco sušší. Ale 5* dávám za tu bazkonkurenční zábavu. Eastwood je hláškovací samopal!!

plakát

Clementine (2004) odpad!

Totální shit!!! Těšil jsem se, že uvidím Stevena Seagala a jeho taekwondo, místo toho jsem byl svědkem ubohosti nevyššího kalibru. Stupidní romantickej film s ještě stupidnějším scénářem, kde dcerka poznává svou matku. Vytrpěl jsem si ho celej, od začátku do konce a každý 2 minuty jsem se uklidňoval tím, že už brzy se tam snad Steven objeví, když už má tu fotku na obalu a i v menu. To ale byla chyba Seagal se tam objeví nakonci asi tak na 5 minut, seřeže hlavního hrdinu a to je vše. A co se děje potom, to je zločin proti kinematografii, "Promiňte, nevěděl jsem, že vám unesli dceru." a úplně v závěru výstup tý holky = odpadoidní odpad. Navíc skoro celý film provází na elektrickou kytaru strašně dojímavě hraná Oh my darling Clementine (kterou ze srdce nesnášim). Divím se, že tenhle počin není v top 5 nejhorších filmů.

plakát

Constantine (2005) 

Skvěle zfilmovaný comics, který mě vtáhl do děje a pustil až se závěrečnými titulky. Cynický vymítač ďábla Keanu Reeves s věčně zapáleným cigárem bojuje proti hordám démonů. Výborný Peter Stormare jako ďábel a Tilda Swinton jako archanděl Gabriel. Povedené triky (vymítání pomocí zrcadla, peklo...) a atmosféra která by se dala krájet. Tenhle film je vážně skvelý zážitek.