Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (141)

plakát

Kinsey (2004) 

První půlka a něco dobrá, ale pak se z toho začíná klubat film na levné DVD jako příloha k Blesku...

plakát

Take This Waltz (2011) 

...za mě zklamání... a velké. Tohle by tak moc šlo zfilmovat jinak, ach bože!

plakát

Dar (2009) 

Velmi inspirativní a hlavně neskutečně lidský film, který prostě na člověka dýchne tu realitu. Bohužel, jak koukám na tržby, tak jde zase o potvrzení toho, že lidské filmy nebývají komerčně úspěšné.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Omlouvám se všem, ale právě jsem se dokoukal na toho LEPŠÍHO Spidermana. Lepší režie, tajemnější a lepší scény a ve finále i mnohem lepší představitel pavouka. Těším se na dvojku...

plakát

40 dnů a 40 nocí (2002) 

První hvězda za pár vtipných okamžiků, druhá za hlavní představitelku. Jinak půl druhé hodiny paběrkování...

plakát

Hudba hrát nepřestala (2011) 

Prostě s narozením dcery jsem se do filmu dokázal neskutečně vcítit. A už jsem dokonce ve věku, kdy u filmů brečím... =)

plakát

Albert Nobbs (2011) 

Téma mi nesedlo, takže radši stručně - rozporuplný film, o kterém si ani po dvou zhlédnutích nevím, co si myslet... I když ten konec se povedl.

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

Za mě rozhodně český nadprůměr a když přemýšlím o nejlepším současném českém seriálu, tak mě nic jiného nenapadá. Hlavně, jak se zdá, už dlouho se mi nestalo, že bych se těšil na každý nový díl...

plakát

Spálené mosty (2008) 

Když si mám představit jednu zemi, kde bych v životě nechtěl bydlet, tak je to Itálie. S tímto paradoxem jsem se zadíval z polospánku na Spálené mosty... A zpětně si myslím, že tento film docení teprve tatínci od dcer. Pokud něco vím, tak to, že nechci zůstat sám na výchovu, protože bych se zbláznil. Navíc s představou, že partnerka zemřela... Takže pokud bylo cílem to, aby se divák do postav vcítil, evidentně se to díky Colinu Firthovi povedlo. A proto za mě toto hodnocení.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Asi těžko bych čekal, že tak skvělý seriál vznikne v zemi, kde žebříčkům sledovanosti vévodí Ordinace či Ulice. Každopádně bravurní dílo, které jen podtrhly skvělé výkony Táni Pauhofové či paní Pokorné. Jen ten Budař z mého pohledu zase jednou potvrdil své rozporuplné kvality... Ale budiž, v celku velmi povedené a hlavně nepředvídatelné, beznaděj dýchající a atmosféry plné.