Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (141)

plakát

Moneyball (2011) 

Dlouho předlouho jsem nechával tento film ležet bokem, ale teď lituju, že jsem nechal Moneyball tak zaprášit... Skvělý film, který nepůsobí tak vytrženě z kontextu, ale člověk má pocit, že mu je servírováno ucelené dílo, ze kterého je patrný nejenom důsledek, ale taky příčina a cesta, jakou se k cíli hlavní hrdina dostal. Navíc boží Brad. Za mě perfektní.

plakát

Hemingway a Gellhornová (2012) (TV film) 

Film dobrý, akorát ho zbytečně sráží zbytečně přehnaná délka a některé zbytečné pasáže. Jinak Clive Owen a Nicole Kidman podali standardně velmi dobrý výkon ;o)

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

Za mě možná nejlepší cohenovka, které jsem se bál jak čert kříže. Obzvláště, když se kluci pustili do nepřebádaných vod černobílého filmu. Ale výsledek je impresivní, příběh je plný zvratů a rozhodně snese označení "nepředvídatelný". Doporučit rozhodně lze.

plakát

Prostředníci (2009) 

Povedený kousek, který nakonec předvedl víc, než jsem čekal. Místy je sice zápletka poměrně očekávatelná, ale proč to jen on podepsal s rokem dozadu, nad tím jsem si lámal hlavu až do konce... Bravurní Luke Wilson.

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Běžte na to radši do divadla. Podpoříte prkenníky, Bydžovská je ve srovnání s Chýlkovou jako Liška proti Ko(ko)tkovi či jako jútú proti garážové kapele z Modletic u Prahy. Jediné pozitivum je ten dravec... Sokol, tuším.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Sice Morning Glory není glorious, ale pustit se jej in the morning, ideálně weekend morning, bude se líbit. Do žádných velkých akcí se nepouští, ale hlavní hrdinka je šarmantně roztěkaná, plná sebedůvěry, plná naděje, optimismu a lidskosti, že prostě do toho velkého světa nelidských lidí jaksi nezapadá. Ale od toho jsou americké filmy, abychom o naděje nepřicházeli a tak se ... no, však uvidíte. Za mě příjemné.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Prostě ne. Ne, ne a ne. Vůbec mě to nebavilo, nebaví a už asi ani bavit nebude...

plakát

Signál (2012) 

Až příliš podobné Bobulím, příběhově určitě, herecky částečně, náladou bezpochyby... Jinak další neproměněná šance na nadprůměrný český film... Zdá se, že po Nebelovi si ještě na nějaký kvalitní český snímek budeme muset počkat dál...

plakát

Muži v naději (2011) 

Slabé, bezduché, prvoplánové, zbytečné.