Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (141)

plakát

Rio (2011) 

Pro děti asi hezké, ale do té doby, než se na animáky budu koukat s mojí malou Naděnkou, ještě hodně vody Labem proteče. Takže čistě za sebe dvojhvězda.

plakát

Kid (2010) 

Bravo! Tleskám, aplauduji a nebýt toho, že musím jít uvařit polévku, tak budu tleskat ještě dlouho. Už dlouho jsem nebyl tak nadšený z filmu jako dnes z Kida, z jeho příběhu. Moc často se mi do očí slzy netlačí, ale i přes obrazovku jsem se s Kidem, tedy Kevinem, pohyboval po Londýně, dostával jeho rány a doufal, že najednou už bude všechno lepší... A bylo, dokonce až tak, že teď lituju, že ty titulky už přišly. Kevine, good luck!

plakát

Teror na 40. podlaží (1974) (TV film) 

Průměr se vším všudy. Na svou dobu docela dobrý film, ale je jasné, že ve srovnání s novějšími filmy neobstojí... Za mě jedno z mála pozitiv - seznámili jsme se s historii některých vězňů. Jinak jeden mrtvý, jedna vážně zraněná, oheň, potenciální nevěra a hasiči. Nic víc.

plakát

Pánská jízda (2004) 

Některé gagy, a že jich moc nebylo, lze označit za dobré. Jinak český standardní podprůměr.

plakát

Disaster Movie (2008) 

Za tu poslední písničku dávám jednu a rychle pádím pryč, než si to rozmyslím.

plakát

Zvláštní vztahy (2010) (TV film) 

Škoda, že film končí tam, kde celá story začíná být ještě zajímavější...

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Za tu lidskost, která z mnoha snímků už teď nedýchne, za to zamyšlení, za to, co režisér dokázal s ne příliš známými herci. Prostě tento film tak dlouho u mě lavíroval mezi 4 a 5ti, ale nakonec mu to maximum dávám.

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Myslím, že třípětinové hodnocení sedí k tomuto snímku neméně skvěle, jako svěžest Owena Wilsona, gagy jsou dobré, ale na víc než upocené 3 hvězdičky se tato komedie dostat nemůže. Na to je až přespříliš malomyslná. Ale za zhlédnutí to na odpočinek stojí ;o)

plakát

Den před krizí (2011) 

Já tedy nevím, ale když film zůstane za očekáváním, tak prostě neokouzlí. A to je, podle mě, to správné označení pro Margin Call. Člověk s ním vydrží, je zvědavý, jak se to všechno asi vyvrbí, ale to je celé. Bohužel.

plakát

Strom života (2011) 

S rostoucím odstupem roste i mé hodnocení tohoto filmu. Krátce po shlédnutí jsem si říkal, nic moc, ale ono zas tak úplně o ničem nebylo, možná to bylo i dobré, co dobré, nadstandardní. Velmi zajímavé podobenství o tom, jak daleko vlastně od dinosaurů už lidé došli a že narozdíl od těchto milých zvířátek mají i nějaké pocity, i když ten vzdor a nenávist jsou stejné... Strom života je možná prvním filmem tohoto typu, co jsem viděl, takže pro ostatní ta laťka překonatelná je, ačkoliv je položena poměrně vysoko.