Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (248)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Vcelku dechberoucí (některý scény - přeměny královny ve vrány, "ropová" čerň, hadi, zelenej les a hrozně mi přišly roztomilý víly (asi?)), často jsem ale bojovala s tím, že jsou tam dějový kraviny, ale překousla jsem je. Kristen hrála úplně konečně normálně nekřečovitě a Charlize si to taky slušně dávala. Zbytek hereckejch výkonů nic extra. Krom koníčků, to byli pašáci :-) Co mi taky docela vadilo byla délka snímku, zbyyyyytečně dloooouhá... A kdyby na konci nehrála tak super písnička, která mi v hlavě hraje už 3. den, dostala by Sněhurka jako celek "jen" 3*.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Neskutečně plytká a jednoduchá komedie, která splnila svůj účel. Jednoduchost vtipů zapříčinila neustálé lehce retardované úsměvy. Ach, jak muselo být krásné být tupým neandrtálcem...

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

I když jsem byla na půlnoční premiéře, tak jsem ani na chvilinku oka nezamhouřila (jako například u Bonda ano, a ne jednou). I když jsem dopředu nevěděla, o čem tento téměř 3 hodinový snímek přesně bude (ne, fakt ne), tak jsem se ani chvilku nenudila. Zvládala jsem se kochat nad maličkostmi (krásné, měkké světlo, přírodní scenérie, ať už real či ne, zvířátka, krásní lidé, především elfíci, nekrásní lidé, především téměř všichni ostatní). A jako bonus to bylo nad očekávání vtipné. A roztomilé. A prostě přesně pro mě :-)

plakát

Queer as Folk (2000) (seriál) 

Nová závislost. Brian & Justin nejlepší milenecká dvojice všech dob. / Ach jo, dokoukány všechny díly... Až je mi z toho smutno.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Kvůli neorientaci v první části filmu si to budu muset pustit znova, ale ta konečná komplexnost? Neskutečná!

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Největší seriálová závislost a zamilovanost. Převážně díky tomu, že jsem zabouchlá jak puberťák do Tennanta... Ale na první místo kladu hlavně brilantní nápad s pro mě výborně vymyšleným time travelingem, zajímavý scénáře a hlavně obdiv nad délkou vysílání (a že to ani po padesáti letech není nuda, právě naopak...).

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Mike a Harvey jsou moji noví hrdinové. Mike teda o něco větší. Výbornej ironickej humor.

plakát

Království (1994) (seriál) 

Po prvním dílu moc nechápu, proč je zde Riget zaškatulkován i jako komedie, ale budiž... Od první vteřiny je to jenom děsivý, děsivý a ještě jednou děsivý. I obyčejný záběry při obyčejnejch scénách jsou děsivý. Dánové jsou děsivej národ s ještě děsivější řečí. A taky maj děsivý Downovce, který se vyžívaj v divně děsivejch dialozích. O dr. Helmerovi nemluvě, anžto má bejt Švéd, tak ten má sám o sobě děsivej ksicht (ano, ksicht, ne obličej). Ale jsem nesmírně zvědava, co se z tohodle Království vyklube. / (ono se není moc čemu divit, on se totiž pan von Trier na konci jeví jako lehčí blázen). / Závěrečných 10 minut posledního dílu 1. série je opravdu nechutná snůška záběrů :D

plakát

Americké psycho (2000) 

To není American Psycho, To je America's Biggest Lunatic. Na začátku mi přišel zajímavý kontrast temných myšlenek s veselou hudbou. Ale jsem zklamaná z toho, že v úvodních titulích je snad jako třetí jméno uvden Leto, ale jeho role je tak titerná...až se cítím podvedena. Ve filmu se objevují 2 nej ever - 1. nejnarcističtější/nejmetrosexuálnější sex ever; 2. nejděsivější/nejemocionálnější/nejsilnější/sledováno-s-vyvalenýma-očima přiznání ever. Plus mi v hlavě utkvěla ještě jedna skvělá scéna - šíleně řvoucí Bale řítící se chodbou obývanýho baráku s běžící motorovkou. Nahej Bale řítící se chodbou obývanýho baráku s běžící motorovkou. Nahej, ale s botama. Boží. No a nakonec cituji ATM "Feed me a stray cat." Nice. Byl to pěkný film.