Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Podstata života (2009) (TV film) 

Učitel v africe : "Dnes si ukážeme, že naše těla vytváří elektřinu." Kamera záběry na multimetr měřící kiloohmy :D, a uvnitř záběrů ještě studentka s otevřenou pusou, ta mě úplně rozsekala.

plakát

Astro Boy (2009) 

Jedno vadné slovo v CZ dubingu, který by nikdo nikdy neřekl, totálně srazilo hodnocení o dvě hvězdy dolu... ten, kdo vymýšlel slova na cz dubing je lama...

plakát

Lolita (1997) 

Opravdu nepochopím nějaké komentáře zde, je vidět že mají vysokou školu i k hodnocení lidí a vztahů :D. A to že jí není dvanáct je vidět na první pohled na oči. Podle očí Ló do počátku filmu skvěle zapadá, ale po smrti matky se stává už jen loutka scénáře a podle očí už je úplně mimo mísu, film poté se stává každou minutou více a více umělejší. Zatím 3 hvězdy, ještě se na to kouknu i když kvůli umělosti spíše bude 1-2 hvězdy.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Dokonalé fantazy, dokonalá blondýnka v roli spadlé hvězdy. Puštěno několikrát a nemůžu se vynadívat :). Jednu dost podobnou té hvězdě znám, jakoby její dvojče, akorát nesvítí :( :D.

plakát

Počátek (2010) 

Jako pardon, ale usnout v kině na scifi??? Dávam jednu hvězdu za nápady, ale jinak opravdu moc velký orchestr pro "tuctový" děj.

plakát

Shaolin fotbal (2001) odpad!

Film totálně zesměšňuje kung-fu, je to ubohý, zajímalo by mě jak tento film hodnotily v zemích výroby... , nebo to bylo natočeno jako odpad pro neasijské země? cca po půlce vypnuto, nemohl jsem se na to dál koukat...

plakát

Avatar (2009) 

Po očekávání davem hodnocené bomby jsem zklamán... Krajina a příroda pěkná, to uznávám, ale to je snad vše kvůli čemu bych si to znovu pustil. Film občas nudný a dosti umělé vystupování herců. Opravdu nepochopím jak při střelbě na dosti vzdálený vztulník se utočník může otočit cca o 180 stupňů, když neprolítává okolo něj, ale v úhlu maximálně 30ti stupňů. Naprosto nemožný vcítění se do role některých lidí... Nebýt tý krajiny, tak dávám odpad.

plakát

Město bohů (2002) 

Ta jedna hvězda patří ženě Prcka, za scénu kdy se dozvídá od sousedky o banánu :), která se dá ale citovat až po 22 hodině. Jinak celkem nudný film, hold drama...

plakát

Přemluv bábu (2010) odpad!

Tohle je vrchol, tyhle mladý telata budou řikat něco o minulosti a ještě chtít někomu vnucovat svůj názor. Doufam, že je za tohle jejich prarodiče zkopali do kulata. Nesnášim umělost a lidi co se chovají jako stádo, těchto pár minut je živoucím důkazem. Přidáno do profilu mezi nejhorší "filmy" všech dob.

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

Oproti ostatním alienům je tento film tedy o dost dál, zde jste přímo v centru dění, alieny a predátory máte přímo před sebou, žádný oddalování či zdržování někoho jak se něčeho bojí, akce jak má být. Jen mi to přišlo trochu krátký.