Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

fakt nepozerat.. neni to vtipne, nechapem, ako som to mohol dopozerat..

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Hlaska serialu: "Je velmi tazke odseknut cloveku hlavu.. Musis najst spravny uhol.. "

plakát

Na hraně temnoty (2010) 

Namet filmu je dost prepracovany, horsie je to uz s jeho reziou, pocas filmu som sa dost nudil, chyba tomu torska vjac akcie, rozmyslal som medzi 3* alebo 4*, rozhodol som sa nakoniec vzhladom k celkovemu dojmu z filmu ku 3*..

plakát

Okamžik vzkříšení (2008) 

toto je uplne iny film ako ostatne.. Tento film nema hranice odkial pokial, pre vybratu temu filmu je dovolene vsetko.. miestami zabudnete, ze toto je len film..

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

ja som sa bavil, i ket to malo aj hluche chvilky, ale akcia to vyrovnala a je z toho velmi dobre pokracovanie sagy o -manovi..

plakát

Znovu 17 (2009) 

ToTo bolo co????? za co to ma 63% ???? nechapem, Nuda a o komedii tu nemoze byt ani rec.. Vobec nehapem, preco som nedal odpad.. Asi za ten neprekvapivy, ale predsa pribeh.. Blee..

plakát

Je nám osmnáct (2008) 

Kto necaka vela od tohto filmu, tak sklamany bude len troska.. Hodnotim to 2ma hviezdami, lebo to malo celkom dobry pribeh, ale toto nje je komedia!!!!! Zaner: ROMANTICKY

plakát

Travička zelená (2008) odpad!

Chvalim sam seba, ze som to vydrzal pozerat az do konca.. Vobec ma ten dej nebral, popravde povedane, ani som sa moc nesnazil pochopit ten dej, lebo cakal som komediu s dejom, bol to len dej.. Nebyt takehoto nazvu, isto by som po tomto nesiahol..

plakát

Prasáci (2007) odpad!

Tento filmnejavil ziadne znamky komedie, obycajna romanticka, velmi nudna trapna blbost, bez ktorej by som kludne mohol byt.. Ale co uz, aspon ze to trvalo iba hodinu a 14 minut, ale aj tak to bolo na tento film vela.. Nenechajte sa zmiast obalom, je velmi zavadzajuci..