Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (148)

plakát

Grand Prix (2022) 

Klasika. 80% času filmu nuda, klišé a předvídatelné scény. Zbytek celkem zábava. Hádek si tak trochu zopakoval Kobru a Kozub hraje vlastně sám sebe.

plakát

Případ Modrý (2023) (TV film) 

"Krásný" mrazivý dokument. Člověk si až říká, jak toto bylo možné. Jak to někdo mohl dopustit. Nechápu, jak může stále někdo ty komouše volit nebo na ně vzpomínat. Asi byl (je) jeden z nich.  Pouštět povinně podobné dokumenty ve školách 5x týdně!!!

plakát

Zvon zvonů (2023) 

Krásný dokument a Velkém počinu. Jednou za 50, 100, 500 let se bude třeba vyprávět, pouštět tento příběh dávných předků - nás :)

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

SPOILER!!! Tak z dobrodružného Indiana Jonese se nám stal akční James Bond. Tohle je nejlepší výtvor (scénář) za 15 let pěti scenáristů? Proč jsou stávky scenáristů? Studia by měla stávkovat proti neschopným scenáristům. Ne naopak!!!!   Úvodní sekvence - totální bída. Nevěřil jsem ničemu. Jen, že se to celé natáčelo před zeleným plátnem. Nejhorší otvírák série.   Dvě hodiny uprostřed - Jonesovi je 80, proč nebyl film více dobrodružný, vtipnější (jako poslední výprava)? Mělo to být více o hledání artefaktů než zbytečných akčních honiček. Jako tuk tuk ala James Moor Bond, to mělo motor z Porsche ne? Syn Jonese padl ve Vietnamu? Takže kdyby ho ve čtyřce hrál jiný herec, mohl hrát i zde a mohlo být dobrodružství na bázi otec / syn jen obráceně než ve výpravě? Škoda! Závěr - no, z toho šlo také vymáčknout více. Někdo tento artefakt hledal celý život, Jones necelé tři dny?  Celkově jsem zklamaný. Jak nemám rád Chrám zkázy, tak pětka jde určitě pod tento díl. Čtyřku jsem díky tomuto počinu také zvedl. Takže mé pořadí série od nejhoršího: Nástroj osudu, Chrám zkázy, Křišťálová lebka, Dobyvatelé a nejlepší Výprava :)

plakát

Večírek (2021) odpad!

Na toto přispěl fond České kinematografie? Kdyby s tímto scénářem přišel kdokoliv z nás, tak nás vyrazí hned na vrátnici. Ale protože to přinesl pan Suchánek, tak z toho je film. Nikdy jsem nemyslel, že toto napíšu, ale film zachraňoval pouze Langmajer a jeho smích ala kouč Hrouzek. Dávám proto 1%!

plakát

Případy 1. oddělení - Podnájemníci (2022) (epizoda) 

Nemohu se zbavit dojmu, že chemie z předchozích sérií je pryč. Ale byl to první díl... Charakteristika postav (hlavně Pražák) se náramně změnila. Ovšem linka kolem vyjadřování policie s Karlem Šípem na závěr je dokonalá!

plakát

A-Team (1983) (seriál) 

V době mého dětství (začátek 90. let) byl tento seriál povinností jako například MacGyver, Nulová Šance, Vražedné pobřeží, Hardcastle a McCormick a mnoho dalších. Super zábava.

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Dobré ohledně kriminálního příběhu, ale kdyby do filmu vložili více věcí ohledně případu a méně porna, mohlo to být ještě lepší. Nevím proč v každém českém filmu musí být detailní záběry jak někdo pí**á. Proč to nemůže být jen naznačeno? Buď je to nějaká česká nevybouřená mentalita nebo prostě ujetej režisér co rád koukne na nahou herečku. Jinak nepochopím...