Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (181)

plakát

The Grand Tour - Dovádění v písku (2024) (epizoda) 

Je vidět, že po všech těch letech už jim doopravdy docházejí nápady a už nemají s čím novým přijít. Tohle bylo vyloženě o ničem. 2 hodiny bez fórků nebo něčeho nového a zajímavého, už prostě udělali všechno co se dalo. Je to už hodně nucené a na sílu.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

"Četl" jsem jeho autobiografii, takže v tomhle ohledu nenabídl dokument nic nového. Ale bylo fajn vidět ty tváře nebo záběry z událostí, o kterých ve své knize píše. Jediný problém je v tom, že pouhé 3 hodiny jsou na život tohoto člověka prostě málo. Všechno je lehce povrchní, hodně zajímavých věcí z jeho života se přeskočí nebo odbyde v pár sekundách. Ale nic to nemění na tom, že tenhle člověk je obří inspirace a synonymum slov ctižádivost a úspěch.

plakát

Bláznův ráj (2023) 

Ten retro "feel good" nádech filmu i s podkreslující hudbou je fajn. Problém je v tom, že Charlie Day není schopen zahrát němou postavu zábavně. A to je hlavní problém, protože zbytek pak působí tak nějak nezáživně a člověk by to nejraději vypnul.

plakát

Rození obchodníci (2003) (pořad) 

Baví mě sledovat rozmontování a následné opravy různě starých aut. Na druhou stranu absolutně nevěřím následným prodejím. Kdo by zaplatil v přepočtu půl mega za 20 let starý a nezajímavý auto bez výbavy, jenom proto, že ho nechali znovu a draze nalakovat?

plakát

Operace Fortune: Ruse de guerre (2023) 

Každý nový blockbuster mě jen utvrzuje v tom, že "Netflix" a "marvelizování" filmů vlastně ničí samotnou podstatu filmů. A tou by měl být děj. Jenže teď je nejdůležitější divákův vizuální zážitek. A to je tak všechno co stojí u tohoto filmu za zmínku, protože samotný děj je jak podle návrhu od malýho kluka. A jak by vůbec celý film působil bez hudebního podkreslování? Je tam pár klaďasů, kteří umí úplně všechno a jsou prostě ve všem nejlepší na světě. A taky pár záporáků, o kterých ani nevíte, že to jsou záporáci nebo, že ve filmu vlastně jsou. Protože ani klasická závěrečná bitka mezi hlavním hrdinou a padouchem, kdy hrdina obdrží pár šrámů, než záporáka porazí, se tady nekoná. Ne, Statham je tady jako superhrdina, který se ani nezašpiní nebo vlastně ani nezapotí, protože běhat se mu taky moc nechce. Těžko uvěřit, že tohle má být film Guye Ritchieho, ale asi i on se dá koupit, když produkci na kvalitě filmu nezáleží. Hlavně když tam bude pár známých jmen.

plakát

Vítejte ve Wrexhamu (2022) (seriál) 

Asi budu patřit k menšině, která se na to začala dívat kvůli Robovi. Protože ten chlápek má prostě skvělý obchodní talent. Stvořil skvělou show, na kterou se skoro nikdo nedívá (:D), ale určitě mu vydělala natolik, aby mohl přemýšlet nad koupí fotbalového týmu a udělat z toho další show. A tak nějak překecá dalšího skvělého obchodníka a přední filmovou hvězdu Reynoldse. A ono to funguje skvěle. Nebudu předstírat, že mě zajímají samotní hráči a jejich osudy, ale který tým ze skoro "pralestní" ligy může říct, že na jejich zápasy chodí světoznámé hvězdy typu Beckham, Will Ferrell, Sudeikis, Rudd a další z jejich Hollywoodských přátel? Je to show, ze které mají prospěch všichni. Protože pozor spoiler! Wrexham ve 2. sérii získal titul a postoupil do vyšší ligy.

plakát

Vražda v Paříži (2023) 

Svůj účel to splnilo. Je úplně jedno jaká je to těžko pozorovatelná blbost, stačí pár známých xichtíků, kteří to nejlepší už mají za sebou a lidi se na to stejně budou chtít podívat.

plakát

Silk Road (2021) 

"Četl" jsem knihu, tak jsem byl zvědavý i na film. Kniha vypráví celý příběh docela poutavě, jenže zásadní problém je, že tohle jednoduše není Vlk z Wall Street. Protože i realita byla velice nudná. Byly to hodiny a hodiny prosezené před klávesnicí a to se nedá zfilmovat zajímavě. Protože daleko zajímavější, nebezpečnější a přitažlivější byl/je fakt, že všechno nelegální a nebezpečné se dá nakoupit v pohodlí domova, nechat si to zaslat poštou a to bez toho, aniž by si toho bezpečnostní složky státu vůbec všimly.

plakát

It's Always Sunny in Philadelphia (2005) (seriál) 

Doslova skrytý klenot mezi komediálními seriály. A taky důkaz, že k tomu, aby jste dostali záchvat smíchu nepotřebujete přidaný smích po každé větě, jako je to u daleko populárnějších seriálů. Stačí vám jen 5 šílených postav, 5 výborných herců a tvůrci s velice bujnou fantazií. Některé díly jsou naprosto geniální a když se smíříte s tím, že celý seriál vlastně nemá žádný souvislý děj a je tam většinou jenom těch 5 postav, které pořád řeší něco a zároveň nic a budete ho brát s nadhledem, tak se zasmějete u každého dílu.

plakát

Zlatá devadesátá (2023) (seriál) 

Já se díval. Celková populace ve Wisconsinu je z víc jak 80% bílá, na což padlo i pár fórků v originálních Sedmdesátkách. Ale nějak si ten zbytek všech zbylých zástupců našel cestu právě do Formenova sklepa. A je to peklo. Ne kvůli tomu, ale protože jsou to velice nesympatičtní neherci. S původním obsazením se to nedá vůbec srovnávat a ani se na to nedá moc dívat, protože to jednoduše není zábavné.