Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (172)

plakát

Coldplay: Live 2012 (2012) (koncert) 

Úplně nejvíc! Kdo nezažil na vlastní kůži, nemůže pochopit a bude tady jenom plkat do komentářů nepodstatná hovna...

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) odpad!

Primárně má horor asi vyvolat pocit strachu. Když to režisér a jeho banda poserou, tak na řadu přijde aspoň pár lekacích scén, či humor. Ale aby film ve mě nevyvolal žádné emoce a já seděl v kině hodinu a půl unuděnej k smrti? Tak to je pak asi něco špatně.

plakát

Méďa (2012) 

Vtipy, který by z úst herce zněly trapně a byly ohodnoceny odpadem, či jednou hvězdou, jsou vloženy do úst Teddyho a rázem jsme tady z toho všichni u vytržení? Asi úplně né, nemám rád plyšáky.

plakát

Total Recall (2012) 

Pro mě, člověka nepostiženého původním filmem s velkým Arnoldem, je remake s o něco menším Colinem dost v pořádku. Nehledal bych v tom žádný zbytečný jedy, problémy s vykrádačkama jinejch filmů, nedělal bych si hlavu se srovnáním s původním TR, prostě je třeba se od všeho tohohle asi odprostit a vzít to jako samostatnej film s báječným CF v hlavní roli, krásnou KB a užít si dvě hodiny nenudící scifi akce, která má k překvapení všech hlavu a následně i patu...Za mě teda jo.

plakát

J. Edgar (2011) 

Je to únavně dlouhý a roztahaný, chvílema došlo i na chuť se na to celý vysrat, vyhodit to a smazat z koše, nicméně faktor DiCaprio mě to prostě nenechal udělat. Byť to jako celek je nic moc a Eastwood není režisér, kvůli kterýmu bych si rval úd, tak prostě chtě nechtě musím uznat kvality filmu, a to zejména hereckej výkon LD.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Jsem cílovka těchle filmů. Nepopírám to, nestydím se za to a dost mě to vlastně i baví. Ono teda taky záleží na správným načasování, kdy si má člověk tyhle rodinné drama-komedie pustit, nicméně i v případě špatnýho timingu bych ubral maximálně jednu hvězdu, protože We bought a Zoo je fakt dobrý. Je to silný a dojemný s patřičným happyendem, ale přesto jsem neměl pocit, že to cíleně útočí na mojí citovku a sere se mi to prvoplánově do slzních kanálků, všechno to přišlo tak spontánně a pozvolně, že mě to ještě o to víc vzalo. A Matt Damon už není jen tím Bournem, teď je i ve škatulce "majitel Zoo".

plakát

Woody Allen (2012) 

Povedený průvodce Woodyho, nebo checete-li Allanovo, dosavadní tvorbou, a to nejen filmovou. Skalní přiznivec tohohle neurotickýho komika zde nedostane až tolik nových informací, ovšem přesto je zajímavé se podívat do zákulisí jednotlivejch Allanovo filmů a poslechnout si názory jak herců, scénáristů, producentů, kolegů režisérů na autora, čím jim imponuje, čím si je získal, tak samotného W.A. a jeho pohled na “dělání” filmu a humoru. “Moje otázka je pro pana Woodyho Allena, Váš film se často vyjadřuje ke smrti, tak bych se rád zeptal, jaký je Váš vztah ke smrti?”...”Můj vztah ke smrti zůstáva stejný, jsem silně proti a....mmm.”

plakát

Go On (2012) (seriál) 

Matthew Perry zde předvádí vlastně to stejný, proč jsem si ho zamiloval v Přátelích před x lety. Humor je neustále na stejný brdo, jako tomu bylo v již zmíněném seriálu, grimasy se logicky také nezměnily, jen dostaly navíc 18 let vrásek a životního moudra, takže je naprosto pochopitelné, že to ne úplně každému je po chuti a doporučuju nezapínat, pokud Vás Chandler až tak nebavil. Go On není nic víc než Perryho One Man Show.

plakát

S ledovým klidem (2012) 

Casting sliboval Bruce, ale ten se na plátně moc neohřál a musel jsem se bohužel spokojit jen s nějakým retardovaně učochtaným Henry Cavillem, jehož zarputilost a obličejová mimika chvílemi hraničila s čistou demencí. Prostě špatnej thriller, nenechte se zmást relativně dobrým hereckým obsazením.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Ve své podstatě o ničem. Nebavme se o tom, že by The Bourne Legacy jakkoliv navazoval na velmi podařenou trilogii s Mattem Damonem....vlastně ano, on tak nějak asi chtěl pozvolně navázat použitím pár scén z předešlého filmu, pasovou fotkou Jasona Bourna, či omámením diváka blonďatou Pam Landy s dalšíma hlavounama z různejch tajnejch organizací. Nicméně z onoho pokusu vyšla vcelku nezajímáva směs akčních scén s Jeremy Rennerem (za něj ta jedna hvězda, přicházím mu na chuť) a omáčka kolem, u čehož jsem se neuvěřitelně kousal nudou a čekal, kdy už "to" konečně vlastně začne. Nezačalo.