Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (54)

plakát

Rudhramadevi (2015) 

Jednoho krásného dne se královskému páru narodilo miminko. Celý národ očekával narozeni chlapce, ale narodilo se děvče. O tomto skutku věděli pouze 4 lidé, a tak se rozhodli, že pro blaho lidu budou tvrdit, že je to chlapec. Dokonce i ji samotné to tvrdili, jenže každý musí dospět a tak se v pubertálním věku dozví, že je děvče. A tak jí rodiče vysvětlí oč jde, a ona ochotně ve lžích pokračuje. Úspěšně až do svatby..... / Film byl v celku pěkný, ale animace, které vypadaly jako by je dělalo 10tileté dítě tento film poměrně pokazily.

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) 

Sice je to jen "TV FILM" ale pan režisér by se měl nad sebou zamyslet! Pohádky vždy bývaly jsou a doufám, že i nadále budou pro děti, ale takhle zprzněný film, ve kterém se nemluví ani pořádně ČESKY jsem dlouho neviděl! Pak nemají být děti stupído! Snažit se zaujmout za každou cenu?!? To už radši nic netočte!

plakát

Scopia Effect, The (2014) 

Nápad to byl celkem dobrý, ale zmatečné zpracování to poměrně dost pokazilo. . . . . Režie: Christopher Butler; . . . .Hraji: Joanna Ignaczewska, Louis Labovitch, Akira Koieyama, Genevieve Sibayan, Jessica Jay. . . . . .Obsah: Basia otevírá části mysli, která neměla být nikdy prozkoumána.. Zjišťuje, že se reinkarnovala z různých násilných smrtí a začíná bojovat o svůj život.

plakát

Bollywoodské rytmy (2009) 

Takhle to dopadne, když USA se snaží natočit něco z Bollywoodu. Tento film mi prijde docela amatérský, ale za shlédnutí to stálo.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

MPAA: 49363 Další MARVELovská pohádka, kde si zapůjčili 'měnič planety' z "Man of Steel", něco málo z "Transformers", "Avengers" a jiných... Copak už v dnešní době neumí nikdo udělat pořádný film a nevykrádat ostatní (nebo i sám sebe)?!?

plakát

Poltergeist (2015) 

Přidejte pár kabelů navíc, létající dron, mobily, ploché TV... <- toto je návod jak zničit klasický horor...

plakát

Parallels (2015) 

Partička mladých cestuje paralelními Zeměmi s cílem najit otce. Po jeho nalezení film končí... Buď je to dobrej pilot k seriálu nebo si někdo nechal pěkně otevřený vrata na druhý film.

plakát

Battle for Skyark (2015) 

Proč to připomíná seriál "The 100" a "Fallings Skies" se zkrouhnutým rozpočtem? Banda dětí bojuje proti monstrům.