Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (109)

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Vidím, že těch mých 5* tu působí, tak nějak divně, ale mně se tento sitcom líbí. Zatím jsem se u každého dílu zasmál, a to je myslím, dobré znamení. Martin Dejdar alias Ozzák naprosto exceluje a ani další herci nejsou kvalitativně pozadu. Ale hlavně, je to po sérii Ordinací, Pojišťoven, Vztahů a dalších sra*ek konečně něco na co se dá v televizi koukat.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Ale jo, proč ne. Pár scén by tam teda být nemuselo a některé tam zase jakoby chyběly, ale i tak se mi výsledek líbil. A navíc jsem asi jako hlavní hrdina ujetej na číňanky nebo alespoň na Veroniku Hong.

plakát

Česká miss (2010) (pořad) 

Je to stále to samý, žádné oživení a ani ty Missky už nejsou co bývaly.

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) odpad!

Jen na chvíli jsem se na to koukl, viděl Lucii Bílou a ty její děsný výstupy a stačilo.

plakát

Den poté (2004) 

Klasickej Emmerich efekty úžasné, příběh prostý, přihlouplý a těch EKO keců.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Po 1. dílu to byl jasný odpad, ale ten 2. mne příjemně překvapil, ano furt je to těžký podprůměr, ale měl jsem z toho minimálně 40% zážitek. Hlavně se mi líbí J. Kukura. Ač jsem to nečekal, tak seriál stále sleduju a zatím bez újmy na zdraví. Je to sice shit, ale když to porovnám s VKV, RP a Ordinací, tak dávám 2* EDIT: Seriál skončit a já musím přiznat, že jsem viděl všechny díly. A líbily se mi. Navíc jsem rád, že to není žádná 1000 dílová sága vo hovně. Tímto uděluji konečné 3*

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Ale jo, čekal jsem že to bude horší a nakonec se to i dalo. I když ten rozjezd to bylo peklo. Jo a paní Holubová se díky svým uřvaným rolím dostala do mého žebříčku nejméně sympatických hereček.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Já ani nevim co k tomuto seriálu napsat, je pro mne drogou, Dr. House vzorem, Hugh Laurie se stal mým nejoblíbenějším hercem a Martin Stránský dabérem číslo 1. Ani po 5 sériích není seriál nudný, ale ještě více zábavný, zkrátka pro mne je to to nejlepší co za dobu seriálu vzniklo. (Tak rád bych dal 6*) :D

plakát

Dr. Ludsky (2011) (seriál) odpad!

Prima nemá licenci na Dr. House, tak koupila kopii. No radši se na to ani dívat nebudu. Tak jsem se nakonec koukal a byla to velká chyba, takhle nechutně detailní kopii jsem fakt nečekal a TIC TAC místo Vicodinu to dorazil, jdu blejt.