Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (61)

plakát

Štvanice (1946) 

Az na ten zvrat ve dvou tretinach filmu a "levny" konec antagonisty, docela uchazejici noirovka.

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Po uzasne jednicce a nabusene dvoujce tu mame Skotsko Irsky ochotnicky spolek v utrobach cisticky odpadnich vod. Tohle neni horor a uz vubec ne akcni. Tohle je scifi drama s trochou krve. Pro me pri prvnim shlednuti velke zklamani.

plakát

Krásky (1981) 

Kdo by to byl řekl, že v ruce 81 předpoví docela přesně budoucnost

plakát

Happy Valley (2008) 

Dokument o lidech trpici zavislosti na lecich proti bolesti. Vypraveno z pohledu rezisera, ktery se sam stal primim svedkem tragickych udalosti NEJEN v jeho vlastni rodine.

plakát

Old Boy (2003) 

Kdyby děj tvůrci trochu učesali a prostřihali, mohl být film daleko silnější. Každopádně po vzhledové a zvukové stránce nemám co bych vytkl.

plakát

Invaze U.S.A. (1985) 

Parádní záporák, hláškující veverčák s dvojicí micro UZI komplet v denimu, tuny výstřelů a mraky explozí. Co víc si můžeš přát?

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

Hercule Poirot se s kámošema rozhodne unést letadlo a zaparkovat s ním před Bílým domem. Jack Burton s naškrobeným límečkem a tanečnice z Posledního skauta mu v tom zabrání. Pohodová akce na víkendové odpoledne.

plakát

Trias útočí (2010) (TV film) 

Suše hláškující hlavní představitel, okouzlující manželka v rozvodovém řízení, kraví exkrementy, oplácaná khaleesi, britský záporák a milenec v jedné osobě a několik nesmrtelný dinosauřích kostí, které pohromadě drží indiánská kouzla. Překvapil pokus o vývoj osobnosti jedné z postav. Nepřekvapily nádherně laciné speciální efekty. Trocha prostřihání by filmu určitě prospěla.