Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Dear White People (2014) 

Skvěle natočený a sympatický film odkrývající stále aktuální téma. Důležitost a aktuálnost tohoto tématu mohou připomenout i zde přítomné komentáře. Divák by ale při jeho sledování měl skutečně vnímat a snažit se ho pochopit. Třeba to někomu otevře oči nebo dokonce i srdce (důležitá je nejspíš také znalost kontextu a historie ;))

plakát

Tři bratři (2014) 

Svěráci, Uhlíř, Kaiser, Lábus, Klus, Dyk.. a hodně dalších důvodů, proč se na tuto pohádku podívat :) Ačkoliv nás Karkulka dost vyděsila, celkový dojem to nezkazilo. Je to pohádka, musíme ji tak brát. Růženka taky nevypadala na 16.. Na film jsme šli do kina dokonce dvakrát a doteď si zpíváme ty krásné písničky :) A Liška jako holub je prostě skvělý!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nejkrásnější film, co jsem tento rok viděla.. Citlivým jedincům (a také moralistům) doporučuju naplánovat nějakou oddechovku po filmu. Já osobně jsem se málem nevzpamatovala...

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale 4 hvězdičky by byly málo. Nehraje si na něco, co není, proto nesrovnávám s ničmím ,,lepším". Působí reálně, člověk se dost nasměje a žádný díl mě ještě nezklamal :) Vřele doporučuju lidem, kteří se rádi pobaví (trhat smíchy se ale nebudete)a nečekají tajné vchody do Narnie.

plakát

Barbie v Louskáčku (2001) 

Pohádky s Barbie byly mé dětství, které neskončilo ve 12 jako u dnešních dětí. Kdykoliv se ráda podívám na Barbie a její příběhy. Vlastně na všechny pohádky. Normálně bych asi nedala tak vysoké hodnocení, ale tento film má pro mě srdeční hodnotu. Dokázal mě vždy okouzlit magičností míst, kterými Barbie prochází, půvabností hudby a baletu, ale především mě vždycky okouzloval statečností a srdečností louskáčka. Barbie v louskáčku pro mě bude vždycky nádhernou vzpomínkou na dětství. Protože takhle to má být. :)

plakát

Klub sráčů (2000) 

Je to odpad všech odpadů, ale mám k tomu nostalgický vztah. Za tohle hodnocení se možná budu nenávidět po zbytek svého život, ale což.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Musím se přidat k tomu, že nechápu, proč má tento film tak malé hodnocení! Mně přijde správně ulítlej a naprosto kouzelnej! Ale tenhle typ humoru není pro všechny. Každopádně ,, pokud mi nedáte recept na šampon, tan se zabiju" a ,,zemřela přirozenou smrtí, tak mladá" si zalouží víc, než odpad...A musím souhlasit s Malarkey, že jde o to, pořádně se zasmát a né v tom něco hledat :)

plakát

Připoutejte se, prosím! (1980) 

Iteligentně vtipná parodie :) Nedá se to srovnat s tím fekálním humorem, který se točí dnes :)Tento film rozhodně stojí za podívanou a dostává hvězdičku navíc za dokonalého Johnnyho Hinshawa!!