Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Dear White People (2014) 

Skvěle natočený a sympatický film odkrývající stále aktuální téma. Důležitost a aktuálnost tohoto tématu mohou připomenout i zde přítomné komentáře. Divák by ale při jeho sledování měl skutečně vnímat a snažit se ho pochopit. Třeba to někomu otevře oči nebo dokonce i srdce (důležitá je nejspíš také znalost kontextu a historie ;))

plakát

Tři bratři (2014) 

Svěráci, Uhlíř, Kaiser, Lábus, Klus, Dyk.. a hodně dalších důvodů, proč se na tuto pohádku podívat :) Ačkoliv nás Karkulka dost vyděsila, celkový dojem to nezkazilo. Je to pohádka, musíme ji tak brát. Růženka taky nevypadala na 16.. Na film jsme šli do kina dokonce dvakrát a doteď si zpíváme ty krásné písničky :) A Liška jako holub je prostě skvělý!

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Dvě hvězdičky málo a tři moc. Tak trochu český Hollywood, který bohužel od svého amerického ,,rivala" okoukal jen ty neustále omílané fráze. Tak trochu marná snaha hrát, nicméně snaha se snad počítá, či co. Nepochopila jsem ani postavu vyhula, který měl nejspíš přilákat a pobavit hlavně ty méně náročné diváky. Na mě ale působil jako naprosto ubohá snaha o vtipnou postavu, která tomu dodá šmrnc (no vážne??), ale ve výsledku působí dost trapně. Nicméně očekávala jsem ještě méně. A proto to více shrneme na dvě a půl hvězdičky. Třetí dávám jen a pouze za účast Petra Buchty.

plakát

Machři 2 (2013) 

Už jsem viděla i horší. Jako kulisa k uklízení, či jiným činostem, se hodí.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nejkrásnější film, co jsem tento rok viděla.. Citlivým jedincům (a také moralistům) doporučuju naplánovat nějakou oddechovku po filmu. Já osobně jsem se málem nevzpamatovala...

plakát

Hannah Montana (2009) 

Nejsem ovce, abych šla se stádem. To, že má každý tenhle film zafixovaný jako pohádku pro devítileté holčičky a pitomé pubertačky je škoda, ale jen jejich škoda. Věřím, že každý má jiný vkus. Já taky zrovna nežeru pubertální slátanity, ale to neznamená, že pošpiním jejich jméno jen proto, že se stádo rozhodlo to učinit. Ve svém žánru je tenhle snímek průměrná podívaná, která nabízí víc než jen řvoucí puberťáky. Ano, byly chvíle, které jsem musela přetáčet, ale kolem a kolem se mi tenhle film líbil. Nesnažil si hrát na něco, čím není. Jsem si jistá, že se polovina hlasujících na film ani nepodívala, jen vyjádřila svůj nesouhlas, aby nasbírali hodnocení, nebo jen předvedli, jak umí chodi se svým stádem. Vím, že jsou upřímní lidé, kterým se tento film nelíbil, ale zbytek je mi k smíchu. Dát něčemu špatné hodnocení jen proto, že jsou toho plné noviny a obrázky na internetu, je smutné. Také jsem si nejdřív pustila stupidní film ,Co ta holka chce', než jsem ho navždy hodila do koše na příšerné vzpomínky. Musím hrdě prohlásit, že dávám tři hvězdičky ze tenhle pěkný, občas vtipný a ano i trochu sentimentální snímek.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale 4 hvězdičky by byly málo. Nehraje si na něco, co není, proto nesrovnávám s ničmím ,,lepším". Působí reálně, člověk se dost nasměje a žádný díl mě ještě nezklamal :) Vřele doporučuju lidem, kteří se rádi pobaví (trhat smíchy se ale nebudete)a nečekají tajné vchody do Narnie.

plakát

Lady XXL (2006) 

Jedna hvězda za to, že je hlavní hrdinka filmu konečně taky tlustá. Ale vřele nedoporučuju nikomu.

plakát

Jeden den v New Yorku (2004) 

Hvězdička navíc za pěkného blonďáka kvůli kterému se na to možná někdy podívám znovu. Jinak na sobě opravdu pozoruju, že rostu :) Pěkná podívaná pro mladší diváky, pro ostatní je to spíš ztráta času..