Bag Boy (2007)
Typický předem nalinkovaný příběh bez zvláštních vzratů, nasazený na originální nápad. Je veliká škoda, že film s takovým potenciálem má vtipných momentů jako šafránu.
Loudilové (2009)
Další teen comedy, ve které jde o to co v jiných. Get laid and at the end find a true love. 3* za spoustu moc hezkých hereček.
...a bude hůř (2007)
Kvalita z hlediska hereckých výkonů byla po čas filmu kolísavá. Jinak 4 hvězdičky za skvělou stylizaci.
Monstra vs. Vetřelci (2009)
Pár opravdu vtipných momentů. Rozhodně zplní to co od filmu tohoto žánru očekáváte.
Rande na jednu noc (2008)
Takový nenáročný romantický film. 3* za to, že se odehrává v New Yorku. Jinak nic až tak převratného.
Muzikál ze střední (2006) (TV film)
Za jedinou hezkou píseň která ve filmu je a to hned na začátku. Jinka se dá říci, že zbytek filmu byla ztráta času. Hodnocení odpovídá tomu, že nejsem 11letá puberťačka ( pro které je zjevně film určen).
Lovci duchů (2005) (seriál)
Mám rád věci s hororovou tématikou a tomhle seriálu jsem si dlouho myslel, že je jen pro holky (hlavně z důvodu hlavních představitelů). Ale postupně jsem si ho oblíbil. Má své vtipné momenty a celkově i po vizuální stránce je na výši. Zatím jsem u druhé série, takže ještě nevím kam se seriál dále vyvine. Možná své hodnocení ještě časem změním.
Travička zelená (2008)
V mnoha ohledech ulítlá a dětinsky vtipná komedie, ale jsou zde momenty ( třeba když Saul prokopne za jízdy přední sklo policejního auta), u kterých se prostě smějete, až se za břicho popadáte a hlavně od toho jsou komedie, ne? Jinak bych řekl, že ze všech "zhulených" komedií co jsem měl to "štěstí" vidět je tahle rozhodně zatím nejlepší.
Dracula 2000 (2000)
Nepříliš děsivý a ani dobře natočený horror. Johny Lee jako upírobíjec absolutně propadl. I když námět zrodu drákuly byl vymyšlený dobře.
Terminátor (1984)
Vzhledem k technologickým možnostem a rozpočtu film na druhý díl prostě nemá.