Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (192)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Film se tváří jako vizuální kýč ,ale pod povrchem tepe nádherný příběh s hlubokým lidským poselstvím.Filmu nemám co vytknout,vše je na svém místě a ta hudba je skvělá.Napadá mě snad jediná věc,že film není zdaleka pro každého,není každému dáno rozpoznat pod nánosem lesku poselství filmu.Předlohu neznám,docela rád bych si ji přečetl.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Dokonalost sama.Nic nechybí ,nic nepřebývá.Poctivá a skvělá práce.Takových filmů se točí málo.Jednoduchý,ale výtečně provedený a s hlubokým přesahem za hranice obyčejného dramatu.Robert Redford svou roli ani nehrál on ji snad žil.A ještě stojí za zmínku krásná kamera i zvuk.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Pro mladé asi přitažlivé.Ale po skvělé jedničce tohle dost pokulhávalo.Děj byl pro mě dost košatý a v rychlém tempu místy méně přehledný.Nezachránilo to ani několik opravdu vtipných scén.Řekl bych, že film byl hodně vykalkulovaný,až ho to v konečném efektu srazilo pod průměr.Škoda těšil jsem se moc.Mnoho filmů dojíždí na nestřídmost.

plakát

Na vlásku (2010) 

Animovaná pohádka,která,alespoň pro mě nemá žádnou chybu.Dokonalá.100%

plakát

Golfový sen (2005) 

Skvěle natočený film o golfu a to nejen o něm,ale také o jednom velkém snu.Film velice inspirující.A také výteční herci.

plakát

Strom života (2011) 

Film který v sobě skrývá spousty otázek,které není lehké objevit.Kdo chce myšlenky má je tady a je jich tolik,že se to dá těžko strávit.Vizuálně výtečné,kdo ale čeká od filmu jen zábavu,bude zklamán.

plakát

Dotek zla (1958) 

Vynikající krimi-noir film.Skvělá atmosféra.Výteční herci i když Heston v roli trochu nezvyklé roli.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Kdo tento film může srovnávat s Tintinem,tak nevím na co se díval.U Tintina šlo o čisté dobrodružství,ale tady o hocha, který miluje film a ve svém osamění touží po domově.Je to skvělý vícevrstvý film s myšlenkami které dalece převyšují rámec běžného filmu.Kdo to nevnímá toho mi je jen líto.Navíc film je zvládnutý téměř dokonale technicky po všech stránkách.Bravo pane Scorsese a díky.

plakát

Ďáblova past (1961) 

Mistrovské dílo.Výborný příběh,skvěle natočený.Stará dobrá filmařina.Musí se vidět.

plakát

Ďáblova lest (2009) (seriál) 

Skvělý český třídilný seriál.Myslím,že by mu slušela i projekce v kině.Výborní herci a skvěle vypointovaný příběh.Kdyby pan Strach měl dost peněz na své projekty ten by nám ukázal.Kam se na něj hrabe produkce typu Medvídek,Ženy v pokušení atd.

Ovládací panel
3 body