Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (519)

plakát

Krchov (1991) 

Sice pomalý, ale zajímavý začátek, následovaný velice poutavou scenérií v márnici se chvilku za polovičkou (cca 55. minuta) změní na naprosto otřesnou parodii, kde se ale zapomnělo na humor. Parádní zombie haranty vystřídají zmutovaná gumová monstra, snad ještě trapnější než v Night of the Demons, hromady slizu a šílený děj. A když čtu ostatní recenze, tak jsem na rozpacích. Skvělé masky? Komedie? Dobrá atmosféra? Buď jsem se díval na jiný film, nebo mám trvale sníženou hladinu halucinogenů v krvi. Tu jednu hvězdu navíc přihazuji za nápad s pudlem.

plakát

Let Me Help You (2014) (amatérský film) 

Zmatená kamera? Nevadí! Záběry na torzo bez hlavy? To vadí! Ohraný děj? Nevadí! Dementní dialogy? To vadí! Zvuky místo hudby? Nevadí! Otřesní herci? Joooo to vadí! Že se v Pekárenské a okolních ulicích v Budějcích odehrávají horory, to je stará vesta, ale zachycení na celuloidový pásek (nekažte to kecama o digitálních kamerách) vždy potěší. Kromě čarodějnice jsou všichni "herci" naprosto otřesní a jejich projev textů je tak mimo mísu (když mluvím o nočních můrách, tak to sakra neříkám, jako když mi přinesli v hospodě špatnou objednávku). Na první pokus dobré, ale rozhodně se k smrti neuhvězdičkuju.

plakát

Dead Men Walk (1943) 

Vykradený Drákula s primitivním dějem, přehrávajícím poskokem a hlavně upírem, který vypadá jako strejda odvedle, nemohl zaujmout asi ani ve své době. Druhá hvězda z lítosti.

plakát

The Ledge (2011) 

První čtvrthodina skvělá, pak pan skokan řekne, jak to musí dopadnout a je to v hajzlu, protože vykecal celý děj až do konce. Zvraty nečekat, žádné tam nejsou, skutečně to tak dopadne. Ukecaná blbost s klasickým náboženským fanatikem, bílým debilem, černým policajtem, gayem, nadrženou kravkou, sexem v kuchyni a scénáristou bez fantazie. Proč jsem dal za tři? Měl jsem asi slabou chvilku a měnit se mi to už nechce.

plakát

Asylum (1972) 

Extrémně nudné, ošuntělé čtyři historky, pokaždé s nemastným neslaným závěrem...jeden z horších povídkových filmů. Kromě Cushinga stojí za zmínku Herbert Lom (hlavní padouch z Pokladu na Stříbrném jezeře) ve čtvrté povídce, jehož jediný příběh je malinko zajímavý.

plakát

Dům dlouhých stínů (1983) 

Pan Walker pochopil, že se čas krátí a jedinečnou příležitost nahnat všechny hororové mistry do jednoho filmu už dlouho mít nebude, takže než mu začali kapat, vzal sestavu již zvolna plesnivějících dědků a sehrál s nimi výborné představení v Poeovském stylu. Kromě nestárnoucího Sarumana jsou již všichni účastníci ve značně pokročilém stádiu fosilizace, ale naštěstí k jejich rolím to perfektně sedí a zvlášť Cushing byl stařeček k pohledání. Jestliže jsem měl několik pochybností ohledně chování postav a vývoje děje, závěrečné rozuzlení mě dojalo až na hranici pětihvězdy. Památný kousek, který doporučuji všem fanouškům gotické tvorby.

plakát

Po životě (2009) 

Že je slečna Ricci divná, jsem věděl už od dob Addamsovic famílie, ale že bude až takhle divná a že celý film začne tím, že umře, to jsem věru nečekal. Další krásný důkaz, že i užvaněný film může být zajímavý a napínavý, záleží na tom, o čem se žvaní, jak se žvaní a kdo žvaní. V podstatě je to sólo pro pana Schindlera, který by svým projevem okouzlil i nejednoho heterosexuála, čemuž Kristýna zdatně čelí neustále odhaleným, pokoukáníhodným hrudníkem a ačkoliv to úplně horor není, rozhodně je to paráda. Jen ten Justin Long je sympatický jako jeho postava a kazil mi dokonalý zážitek z filmu.

plakát

Most Disturbed Person on Planet Earth (2013) odpad!

No to jsem si zase sehnal rozmilé pokoukáníčko. Ze všech blitek, sraček, análních hrátek si ale budu nejvíc pamatovat tu japonskou píču, která se zjevným potěšením rozšlapuje králíky (samozřejmě živé). Ale je dobře, že tohle existuje, aspoň si člověk uvědomí, jaká hovada mezi námi chodí.

plakát

Coffin Baby (2013) 

Dobrý den, přišel jsem s tím scénářem,sám jsem ho napsal a v pohodě to celý porežíruju. Bude o chlápkovi v pytlovině, co unáší a masakruje lidi, bude hrozně hustej a poteče tam spousty krve. Bude to děsně originální, protože tam bude jedna vyvolená, která se na všechno bude koukat. Proč že to dělá? Ježiš dyť je to jedno, tak třeba proto, že nic lepšího neumí. No a je tam samozřejmě děj vo klukovi co chodil s oběma ségrama a toho podezíraj a pak se dokonce zjistí, že se ty ségry prohodily. No proč to tam dávat, aby to přece byla opravdová filmařina a jako tento, zápletka, víte? No ta holčička tam musí bejt, protože na holčičky lidi letí. Já vím, že je Elissa celkem hnusná, ale polyká. No dobře, neumí sice moc hrát, ale pustila mě bez keců do dvojky a mám ještě slíbíno. Cože? Jak vypatlanec? Jak mongoloidní scénář? No tak já si seženu jinýho producenta, někdo na to skočit musí.

plakát

Démon (1982) 

Vaginoborný a dělohotržný, nikdy neviděný penis, dvoudecový výron s extrémní hemživostí bičíkovců, zmatené sny zmateného Tima, nepochopitelně zamrzlý úšklebek Johna "mámasiobrnulícníhonervu" Cassaveta, nudný děj a klukovatá hlavní hrdinka jsou ideálními ingrediencemi odpadu, od kterého zachraňuje film jen a pouze Bruce Dickinson v originální roli metalového zpěváka. No, takže tak.