Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (286)

plakát

Absurdistán (2006) 

Souhlasím ...opravdu absurdní.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Vlastně to není nic zvlášt úžasnýho nebo nápaditýho, ale jsou to detaily, co tvoří celek a tenhle film mě prostě baví a hlavně...je to romantická komedie, což při výběru žánru ne vždy dostanete to, co očekáváte. Tady tomu tak je.

plakát

Aféry (2011) (seriál) odpad!

Jen z těch nepřetržitých primáckých ukázek je mi na blití.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Psych je hodně zvlážní seriál, je tak zvláštně neokoukaně vtipnej. Bohužel ale tak trochu šablonovitej a ničím nevybočující z řad, dneska už je stovek seriálů s podobným tématem. Přesto ale lepší 3. Viděna 1. Série. EDIT: Po mnoha a mnoha letech pokračuju tam, kde jsem přestal. 2. Série, hned první díl mě naprosto dostal a musím říct, že přece jen i dnes po všech různých variacích na krimi je tato stále originální a tak zvláštně vtipně roztomilá. V mnoha ohledech mi připomíná Monka, akorát jsme tentokrát trochu níže v Californii a to v Santa Barbaře, kde ve skutečnosti chcípl pes (trust me, I know), nicméně tady je o zábavu a zločiny postaráno. Momentálně jsem v 5. sérii a PSYCH si stále drží úroven, proto cítím, že než se rozepisovat k jednotlivé sérii, bude lepší, když zmíním díly, co stojí za vidění a to i v případě, kdy se vám nechce sledovat celý seriál, protože jen minimum epizod na sebe vyloženě navazuje. Když pominu závěr třetí, čtvrté a páté série, což je vlastně trojdíl (který rozhodně stojí za shlédnutí), tak je to přece jen spíš taková „crime of the week“ záležitost. 2x01 – American Duos, 2x13 – Lights, Camera …Homicidio, 2x16 – Shawn (and Gus) of the Dead, 3x05 – Disco didnt Die. It was Murdered!, 3x15 – Tuesday the 17th, 3x16 – An evening with Mr. Yang, 4x02 – He Dead, 4x06 – Bollywood Homicide, 4x09 – Shawn takes a Shot in the Dark, 4x16 – Mr. Yin Presents, 5x03 – Not even close …Encounters, 5x04 – Chivalry is not Dead ..But Someone is, 5x16 – Yang 3 in 2D, 6x01 – Shawn rescues Darth Vader, 6x02 – Last Night Gus, 6x03 – This Episode Sucks, 6x06 – Shawn Interrupted, 6x12 – Shawn and the Real Girl, 7x02 – Juliet takes a Luvvah, 7x09 – Juliet Wears the Pantsuit, 7x14 – No Trout about It, 8x03 – Remake A.K.A. Cloudy …With a chance of Improvement, 8x05 – Cog Blocked a samozřejmě, jak už to u seriálů bývá, finále - 8x10 - The Break-Up. Velké plus za reference z jiných show, filmů a mnoho písniček z nejlepší éry - 80´s baby!

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Dost dobrý, nejlepší jsou série 4,5,6,7 a první film z roku '99. Osmou a poslední devátou sérii už do hodnocení nepočítám, protože by to dopadlo velmi špatně.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Jednovýrazová a monotonní "parukářka" Jennifer Garner to celý posílá do kytek. Prosim Vás, to nemohli vymyslet lepší paruky? Ona je špion, má být inkognito a je vždycky , jak pěst na oko ...nebo klaun. To by ji už přece dávno zastřelili. Já teda určitě. Dal jsem Jennifer a celému seriálu dva pokusy a dvakrát mě rozesmál-a. S každým novým dílem přibývala nová, horší paruka a všichni kolem se tvářili normálně, jako by ji snad neviděli, jakoby neexistovala ...to bylo dost nepřirozené.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

__1. série = 4* aneb s Connie Britton se roztrhl pytel. Není to taková srdcovka jako můj oblíbenej Nashville, ale asi to nemůžu ani srovnávat, protože kromě hlavní postavy to nemá absolutně nic společného. Plný počet bohužel dát nemůžu za zbytečnou přeplácanost, která má občas tendenci komolit a patlat děj, což ubírá na vážnosti. __2. série = 4* aneb sanity/insanity, vše je relativní a taky pěkně schizoidní. Oblíbené postavy: Lana Banana ...jo a taky Pepper!!! Sladká Pepper:D Oblíbená písnička: Dominique nique - nique - nique - nique..... ___3. série (13.6.14 - pátek třináctého) = 5* a to jenom proto, že nejde dát víc. Většina tuto sérii nemá moc ráda, ale tento styl je prostě přesně moje gusto a taktéž téma "Witchcaft". Úplně to žeru a beru Coven jako jeden dlouhej super film, kterej dle mého nemá hláškama a postavama na předchozí dvě série. Murder house i Asylum bylo super, ale už ted vím, že Coven hodlám sledovat daleko častěji znova. Emmu Roberts aka Madison Montgomery beru jako fajn zpestření a myslím, že se role zhostila skvěle, konec konců je moje oblíbenkyně!

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Když pominu Simpsonovi, tak Americký táta je naprostá TOPka kreslených seriálů (převážně) pro dospělé. Family guy je fajn, ale jeho kontroverzní Stewie se mu povedl jen tak z poloviny. Futurama a její Bender mě nikdy až tak moc nechytla. Pak je tu Americký táta a jeho emzák Roger, jehož homosexualita z něj číší každým coulem a naprosto mě dostává. Jeho seriálovej vkus a odkazy na ně - jsou naprosto dokonalý a podle mého gusta (Medium, Ghost Whisperer, Veronica Mars, atp.), jeho převleky k popukání. Hlavně když si jel Roger do Miami, aby provětral svoje nové kratasy:DD https://www.youtube.com/watch?v=QOl56KOTERA Prostě Roger je moje nové "spirit animal" a po Lise Simpsonové hned druhá nejoblíbenější kreslená postava vůbec. Mám sto chutí dát za pět, ale nemůžu, protože je tu také mnoho hluchých míst a někdy i celých epizod. Naštěstí ty lepší epizody převyšují, co se počtu týče. ROGER SMITH FOR PRESIDENT!

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Viděn Cycle 1, Cycle 2, Cycle 5, Cycle 6, Cycle 9, Cycle 17 - All Stars, Cycle 18 - UK vs. US, Cycle 19 - College Edition ...a začíná Cycle 20 - Girls vs. Boys, konečně je to napadlo a podle prvního dílu cítím, že tenhle bude ze všech nejlepší!