Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama

Recenze (292)

plakát

Heroic Age (2007) (seriál) 

Průměrné mecha anime s celkem dobrým příběhem a některými postavam. Jednu věc to však má epickou - a tou je opening - ten song nemůžu dostat z hlavy. Takže ačkoli dávám 60%, tu čtvrtou hvězdičku dávám za opening.

plakát

Guilty Crown (2011) (seriál) 

Nemůžu si pomoc, ale tolik zvratů jsem v tak málo dílech snad nikdy neviděl. Prostě paráda - přikovalo mě to k obrazovce. Super příběh, perfektní postavy a dobrý soundtrack. Jedině toho konce je škoda, tak trochu mě zklamal. ale i tak to je jistým smyslem nadprůměr. Pěkných 80%.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Normálně bych dal 3*, ale za ten konec musim tu hvězdičku přidat, bo ten konec byl naprosto epickej a dokonalej. Krásných 70%.

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Mno, první část seriálu mě velmi bavila a zaujala, takže do 14 dílu je to za 5*. Jenže pak to začalo jít pomalu z kopce až k závěru, který mě sice nějak nezklamal, ale ani neohromil, takže od 15 dílu dále dávám slabší 3*. Celkově dobré, dobrý hudební doprovod, sympatické postavy takže za mě 75%.

plakát

Princezna a žabák (2009) 

Klasická animace jak za starých časů dodává tomuto filmu na kráse (a to nepočítám sakvělý příběh plný humoru a krásné hudby). Kéž by i ostatní animáky byly natočeny tímto stylem. Zatím dávám 4*, uvidíme, jak to vyzní v originálním znění (ne že by dabing byl špatný, to vůbec ne).

plakát

Bitevní loď (2012) 

Trikově nabušené, příběhem strohé. Ale na pobavení to bohatě stačí. Takže vypnout mozky a jedeeeeeeem!!

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Úžasné anime, které mě přikovalo k židli, rozesmálo svým úžasným humorem, uchvátilo soundtrackem a dokonale citově připoutalo ke všem postavám.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

I přes to, že jsou všechny vtipné hlášky v traileru musím říct, že jsem se dobře bavil (obzvlášť scény odehrávající se v letadle a učení se řídit) a hodnotím jako lehčí nadprůměr. 70%

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Ze začátku se mi to zdálo jako pěkná sovina...ehm, vlastně ptákovina, ale nakonec z toho vzešla velmi slušná, animačně nádherná, hudebně skvostná a sov plná podívaná. Celý příběh měl spád a jediné, co mi trochu (ale opravdu jen trošičku vadilo) byly ty slow motion scény (ale jen někdy, jindy to bylo dobré). Za mou maličkost 75%.