Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (103)

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Co člověk to názor na tento film. Mě se to docela líbilo, manželka nudou usínala a říkala, že by to už v půlce vypnula. Tak nevím, ale pro mě to ztráta času nebyla:-)

plakát

Fighter (2010) 

Moji dva oblíbení herci v jednom životopisném sportovním filmu je pro mě pozvánka na pěkný večer. A opravdu to byl pěkný večer.

plakát

Cesta (2009) 

Dlouho jsem se nemohl odhodlat k recenzi k tomuto filmu, protože je to velmi těžký film na promyšlenou kritiku. Asi začnu citací jednoho mého neoblíbeného režiséra - nedělám filmy pro lidi co u něho jí popcorn. Takže divák ,který se soustředil na tento film a nebyl vyrušován, musel dostat depku. Protože svět jak nám byl představen, asi není to, čeho bych se chtěl dožít. Navíc kamera, prostředí a V.Mortensen musí každého vyděsit. Ale nadruhou stranu mám rád tyto post apokaliptistické filmy, ale scéna ve sklepě byla i na mě silná káva.

plakát

Hanna (2011) 

Jako celek to nebylo špatný. Jen jsem měl pocit, že pan střihač toho vystříhal více než bylo nutné. Někdy to úplně nedávalo smysl. Ale jinak režisér J.Wright prokázal opět talent na promyšlené obsazení.

plakát

Arthur (2011) 

Americká komedie, americký scénář a výborné britské obsazení dělají z této komedie příjemné překvapení. Já jsem se velmi pobavil.

plakát

Náš vůdce (2008) 

Jsou určité filmy, které bych doporučoval promítat ve školách. Die Welle by měl být jeden z nich. Ale na druhou stranu by se pointa filmu neměla zaměňovat s omluvou či pochopením extrémistů. Protože jakákoliv forma extrémismu je neomluvitelná.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Od prvního až do posledního dílu má tento seriál úžasnou atmosféru. Každý fanoušek fantasy filmů/seriálů si musí při tomto dílku přijít na své. Jsem rád, že HBO produkce jde cestou takto náročných seriálů, protože když je něco dobré, dá se na to dívat i 600 minut:-). V neposlední řade jsem doslova nadšen hereckým výkonem Jasona Momoa, těším se na jeho další herecké výkony.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

První díly ve mě vzbudily velké nadšení, protože takto kvalitní sitcom seriál jsem tu ještě nezaznamenal. Bohužel další a další díly se začínají viditelně opakovat a tento seriál postupem času ztrácí na své zábavnosti. Ale na českou produkci to považuji za velmi dobrý komediální seriál.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Čeští filmaři se často snaží natáčet lidské příběhy umělecky. Proto se dost často neshodne kritika s širším veřejným hodnocením. To je stejné jako dělat umění jen pro umělce. Takže musím tímto pochválit filmaře a scénáristy, za to že konečně někdo dělá filmy pro lidi. Já osobně očekávám od české tvorby, že se budu bavit. Okresní přebor je počin, který baví celou republiku. Dlouho se mě nestalo, že v práci probíráme to co večer bylo v TV a náramně se u toho ještě zasmějeme. Navíc když na mě lidi mluví stejně jako Áda, tak musím uznat, že označení kultovní seriál je namístě. Škoda, že nebude druhá, třetí a další a další řada, protože dobré české zábavy je velmi málo. Moje hodnocení je maximální a asi dlouho nedám českému dílu 100%.